• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    شیرینی تاتلی گل : طرز تهیه شیرینی ترکی به روش آسان مثل بیرون

    شیرینی تاتلی گل

    رسپی شیرینی تاتلی گل ترکیه ای :

    مواد لازم:

    • 125 گرم کره (همدمای محیط)
    • 1 استکان روغن مایع
    • نصف استکان ماست
    • 1 عدد تخم مرغ
    • نصف استکان ایرمیک
    • 1 قاشق مرباخوری سرکه
    • یک پاکت (5 گرمی) وانیل یا وانیل خالص کمی
    • 1 پاکت (10 گرمی) بکینگ پودر
    • آرد به میزان لازم (حدود 3 لیوان)
    • مواد لازم شربت:
    • 3 و نیم لیوان آب
    • 3 و نیم لیوان شکر دانه ریز
    • آب نصف یک لیمو

    طرز تهیه شیرینی تاتلی گل :

    ابتدا شربت تاتلی را درست کنید و کنار بگذارید تا خنک شود. تاتلی داغ و شربت سرد خواهد بود. شکر، آب، آب لیمو را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا زمانیکه جوش بیاید، هر از گاهی هم بزنید. بعد از جوشیدن حدود 5 دقیقه روی حرارت بماند سپس شعله را خاموش کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.

    برای خمیر به جز آرد همه مواد را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس آرد را با کنترل اضافه کنید و خمیری نرم درست کنید که به دست نچسبد. خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را بین دو ورق کاغذ روغنی باز کنید. خیلی نازک نباشد. خمیر را با استکان گرد گرد قالب بزنید. سه عدد از گردی ها را کنار یکدیگر به شکلی که لبه ها روی هم باشد بگذارید و آنها را رول کنید.

    سپس از وسط نصف کنید. رول های برش خورده را در سینی فر بچینید. قسمت دیگر خمیر را هم به این شیوه آماده کنید. اگر دوست داشتید وسط گلها بادام یا فندق بگذارید. سپس در فر از پیش گرم شده در دمای 190 درجه سانتیگراد در حدی که تاتلی ها سرخ شوند، بپزید. پس از اینکه تاتلی را از فر خارج کردید بلافاصله شربت سرد شده را روی آنها بریزید. پس از دو ساعت که تاتلی ها در شربت ماند می توانید تاتلی را سرو کنید. نوش جان

    شیرینی تاتلی گل

    About The Author