• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    پوآچا برشی گوشت : طرز تهیه و دستور پخت نون غذایی ترکیه ای در خانه

    پوآچا برشی گوشت

    رسپی پوآچا برشی گوشت :

    مواد لازم:

    • 1 لیوان آب ولرم
    • 1 لیوان ماست (غلیظ نبود می تونید از ماست رقیق هم استفاده کنید)
    • نصف لیوان روغن مایع
    • 1 قاشق مرباخوری نمک
    • یک قاشق مرباخوری شکر دانه ریز
    • 1 عدد تخم مرغ (زرده برای رویه نان، سفیده برای داخل خمیر)
    • 1 بسته (10 گرمی) پودر خمیرمایه
    • 5 تا 5 و نیم لیوان آرد
    • مواد لازم داخل نان:
    • 300 گرم گوشت چرخکرده
    • 2 عدد پیاز متوسط
    • 1 عدد گوجه فرنگی
    • جعفری، نمک، فلفل سیاه

    طرز تهیه پوآچا برشی گوشت:

    برای آماده کردن مواد میانی 3 تا 4 قاشق روغن مایع را داخل ماهیتابه بریزید. پیازها را نگینی خرد کرده و تفت دهید. سپس گوشت چرخکرده را تفت داده و سپس گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کرده و در حدی که آب مخلوط کشیده شود، بپزید. نمک، فلفل سیاه را اضافه کرده هم بزنید. جعفری را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید و مخلوط گوشتی را کنار بگذارید خنک شود.


    همه مواد خمیر را با یکدیگر مخلوط کرده و ورز دهید و خمیری که به دست نمی چسبد، درست کنید. 1 ساعت خمیر را استراحت دهید. خمیر ور آمده را به سه قسمت تقسیم کنید. خمیرها را مستطیلی باز کنید و از مواد میانی وسط آن بریزید و کناره های خمیر برش های موازی مثل شکل بزنید. برش ها را به ترتیب روی مواد از روی هم بشکلی که می بینید فرم دهید. روی خمیر زرده تخم مرغ بکشید و روی آن کنجد و سیاه دانه بپاشید. خمیر را در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه سانتیگراد در حدی که روی آن سرخ شود، بپزید. پس از اینکه از فر خارج کردید کمی خنک کنید سپس برش داده و سرو کنید.

    پرآچای برشی گوشت

    About The Author