• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه سس بشامل : سس سفید با روش آسان و حرفه ای در خانه

    طرز تهیه سس بشامل

    طرز تهیه سس بشامل:

    سس بشامل یا سس سفید، یک سس فرانسوی و یکی از سس های پایه ای است که معمولا در تهیه لازانیا، انواع ماکارونی، مک اند چیز یا پیتزا و خیلی غذاهای دیگر کاربرد فراوان دارد.
    من خودم به همین روش درست میکنم، خیلی عالی میشه

    مواد لازم:

    • کره، 4 قاشق غذاخوری
    • آرد، 4 قاشق غذاخوری
    • شیر پر چرب، 750 میلی لیتر (داغ)
    • 2 عدد برگ بو
    • 3 تا 4 عدد دانه فلفل سیاه نکوبیده
    • نمک برای چاشنی
    • پودر فلفل تازه آسیاب شده، ½ قاشق چایخوری

    طرز تهیه سس بشامل:

    1- شیر را داخل قابلمه ای داغ کنید.
    2- برگ بو و دانه های فلفل را به شیر اضافه کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.
    3- برگ بو و دانه های فلفل را خارج کنید.
    4- کره را داخل ظرفی دیگر داغ کنید.


    5- آرد را به کره ذوب شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
    6- مخلوط آرد و کره را بیش از حد نپزید.
    7- به طور مداوم هم بزنید.
    8- شیر داغ را کم کم اضافه کنید و با ویسک هم بزنید.


    9- نمک و فلفل را اضافه کنید و سس را با حرارت پایین بپزید تا غلیظ شود در حدی که پشت قاشق به صورت یک لایه بماند.
    10- سس را از روی حرارت بردارید و روی آن سلفون بکشید تا رویه نبندد و خنک شود.
    11- این سس در ظرف دربسته حداکثر تا 5 روز قابل نگهداری است.

    طرز تهیه سس بشامل

    About The Author