طرز تهیه سس بشامل

طرز تهیه سس بشامل : سس سفید با روش آسان و حرفه ای در خانه

آموزش آشپزی غذای ملل

طرز تهیه سس بشامل:

سس بشامل یا سس سفید، یک سس فرانسوی و یکی از سس های پایه ای است که معمولا در تهیه لازانیا، انواع ماکارونی، مک اند چیز یا پیتزا و خیلی غذاهای دیگر کاربرد فراوان دارد.
من خودم به همین روش درست میکنم، خیلی عالی میشه

مواد لازم:

  • کره، 4 قاشق غذاخوری
  • آرد، 4 قاشق غذاخوری
  • شیر پر چرب، 750 میلی لیتر (داغ)
  • 2 عدد برگ بو
  • 3 تا 4 عدد دانه فلفل سیاه نکوبیده
  • نمک برای چاشنی
  • پودر فلفل تازه آسیاب شده، ½ قاشق چایخوری

طرز تهیه سس بشامل:

1- شیر را داخل قابلمه ای داغ کنید.
2- برگ بو و دانه های فلفل را به شیر اضافه کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.
3- برگ بو و دانه های فلفل را خارج کنید.
4- کره را داخل ظرفی دیگر داغ کنید.


5- آرد را به کره ذوب شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
6- مخلوط آرد و کره را بیش از حد نپزید.
7- به طور مداوم هم بزنید.
8- شیر داغ را کم کم اضافه کنید و با ویسک هم بزنید.


9- نمک و فلفل را اضافه کنید و سس را با حرارت پایین بپزید تا غلیظ شود در حدی که پشت قاشق به صورت یک لایه بماند.
10- سس را از روی حرارت بردارید و روی آن سلفون بکشید تا رویه نبندد و خنک شود.
11- این سس در ظرف دربسته حداکثر تا 5 روز قابل نگهداری است.

طرز تهیه سس بشامل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image