• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    سالاد پاستای جنوبی غربی : طرز تهیه و دستور پخت با روش آسان

    سالاد پاستای جنوبی غربی

    رسپی سالاد پاستای جنوب غربی :

    مواد لازم:

    • پاستا پیچی، 350 گرم
    • کنسرو لوبیای سیاه، 1 قوطی (400 گرمی) (آبکش شده) (معادل آن می توانید لوبیا قرمز پخته استفاده کنید)
    • کنسرو ذرت، 1 قوطی (400 گرمی) آبکش شده
    • فلفل دلمه ای، 1 پیمانه مکعبی خرد شده
    • پیاز قرمز، 1 پیمانه (نگینی خرد شده)
    • گوجه گیلاسی، 1 پیمانه (نیمه شده)
    • گشنیز خرد شده، ½ پیمانه
    • سینه مرغ گریل شده، 2 پیمانه (مکعبی خرد شده)
    • سس سالاد رنچ، 1 پیمانه

    طرز تهیه سالاد پاستای جنوب غربی:

    1- ابتدا پاستا ها را طبق دستورالعمل روی بسته، بپزید . آبکش کنید روی آن آب سرد بگیرید و کنار بگذارید. آب آن کاملا خشک شود.
    2- کنسرو لوبیا و کنسرو ذرت را آبکش کنید.
    3- فلفل دلمه ای و پیاز را نگینی خرد کنید . گوجه گیلاسی ها را از وسط نصف کنید.


    4- گشنیز را خرد کنید.
    5- سینه مرغ را خرد کنید.
    6- داخل یک کاسه بزرگ، پاستا، لوبیا، ذرت، فلفل دلمه ای، پیاز قرمز، گوجه گیلاسی، جعفری و سینه مرغ را با یکدیگر مخلوط کنید.
    7- سس رنچ را اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند.
    8- روی کاسه را بپوشانید . به مدت 1 تا چندساعت در یخچال بگذارید و سپس سرو کنید.

    سالاد پاستای جنوب غربی

    About The Author