شیرینی تاتلی بادامی

شیرینی تاتلی بادامی : طرز تهیه با روش آسان و حرفه ای در خانه

آموزش آشپزی کیک و شیرینی

رسپی شیرینی تاتلی بادامی مناسب برای عید و افطار :

مواد لازم:

  • 200 گرم کره نرم شده
  • 1 استکان (استکان کمرباریک ترک ، یا نصف لیوان دسته دار) شکر دانه ریز
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 1 استکان ایرمیک
  • 1 پاکت (5 گرمی) وانیل شکری یا وانیل خالص کمی
  • یک استکان بادام خام ریز خرد شده
  • 1 پاکت (10 گرمی) بکینگ پودر
  • 3 لیوان (لیوان 200 میلی ، یا چهار پنجم لیوان دسته دار) آرد
  • برای شربت:
  • 3 لیوان شکر دانه ریز
  • 3 لیوان آب
  • آب یک چهارم لیمو

طرز تهیه شیرینی تاتلی بادامی:

برای تهیه شربت شکر و آب را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید. پس از اینکه جوشید شربت را به مدت 17 تا 18 دقیقه بگذارید آرام بجوشد در پایان آبلیمو را اضافه کنید و چند قل زد بردارید.


برای روی شیرینی نیز بادام خام کافی کنار دست داشته باشید.
داخل یک کاسه تخم مرغ، شکر، کره، ایرمیک و وانیل را بریزید و مخلوط کنید. سپس بادام خرد شده، بکینگ پودر و آرد را کم کم اضافه کنید و خمیر نرمی درست کنید.


از خمیر به اندازه دلخواه و متناسب بردارید و پس از کمی صاف کرن در دست به شکل بادام فرم دهید. انتهای پهن شیرینی را در ایرمیک بزنید. مثل تصویری که می بینید. یک عدد بادام خام روی شیرینی بگذارید و کمی فشار دهید. در ضمن می توانید، بعد از 8-10 دقیقه اول در حین پخت، بادام‌ها را دوباره روی شیرینی فشار دهید.


شیرینی ها را در سینی فری که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید. و در فر از پیش گرم شده (روشن از بالا و پایین) در دمای 180 درجه سانتیگراد تا کمی طلایی شدن بپزید. پس ازاینکه شیرینی را از فر خارج کردید 3 تا 4 دقیقه صبر کنید و سپس شربت ولرم را روی آن بریزید.
نکته: از این مقدار مواد 26 تکه شیرینی 40 گرمی بدست آمد. اگر قطعات را کوچکتر کنید تعداد بیشتری می شود.

شیرینی تاتلی بادامی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image