سالاد پاستا و تن ماهی

سالاد پاستا و تن ماهی – طرز تهیه و دستور پخت به روش آسان و حرفه ای

آموزش آشپزی غذای ملل

طرز تهیه سالاد پاستا و تن ماهی :

مواد لازم:

  • ماکارونی، 330 گرم ( حدود 3 پیمانه نپخته)
  • تن ماهی 270 گرم (حدود 2 کنسرو)
  • ساقه کرفس، 1 عدد (1/3 پیمانه خرد دشده)
  • پیاز قرمز خرد شده، ½ پیمانه
  • نخود فرنگی منجمد، 1 پیمانه (در کاسه اب بگذارید نرم شوند)
  • مایونز، ¾ پیمانه
  • آب لیمو، 1/3 پیمانه
  • نمک، 1 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه، ¼ قاشق چایخوری

رسپی سالاد پاستا و تن ماهی :

1- نخود فرنگی های منجمد را در کاسه ای آب گرم خیس کنید تا نرم شوند، سپس آبکش کنید.
2- ماکارونی را پخته و آبکش کنید. و در کاسه ای بزرگ بریزید.


3- تن ماهی آب گرفته، کرفس، پیاز و نخود فرنگی ها را اضافه کنید و با یکدیگر مخلوط کنید.
4- در کاسه ای کوچک، مایونز، آب لیمو و ادویه ها را باهم مخلوط کنید.
5- سس را به سالاد اضافه کرده مخلوط کنید و پس از خنک شدن سرو کنید.

سالاد پاستا و تن ماهی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image