سالاد جوجه گریل با سس

سالاد جوجه گریل با سس ایتالیایی : طرز تهیه با روش آسان و حرفه ای

آموزش آشپزی غذای ملل

رسپی سالاد جوجه گریل با سس ایتالیایی:

مواد لازم :

  • سینه مرغ 500 گرم
  • روغن زیتون، 1 قاشق غذاخوری و مقداری اضافه برای چرب کردن گریل
  • نمک و فلفل تازه آسیاب شده
  • کاهو، 1 بوته بزرگ خرد شده
  • خیار متوسط، 1 عدد پوست کنده و خرد شده
  • گوجه گیلاسی، 300 گرم نیمه شده
  • نان تست گریل شده، 1 پیمانه (اختیاری)
  • زیتون سیاه حلقه ای، ½ پیمانه
  • پیاز قرمز ریز خرد شده، 1/3 پیمانه (کمی در آب خیس شده)
  • پنیر پارمسان رنده شده برای سرو
  • پپرونی، 4 ورق برای سرو (اختیاری)
  • سس سالاد ایتالیایی

طرز تهیه سالاد جوجه گریل با سس ایتالیایی :

1- برای گریل کردن جوجه، گریل را روی درجه حرارت 210 درجه سانتیگراد گرم کنید. روی سینه مرغ را کیسه پلاستیکی بکشید و بکوبید.
2- هر دو طرف سینه مرغ را روغن زیتون بکشید و نمک و فلفل بپاشید. گریل را چرب کنید و هر طرف سینه مرغ را 3 تا 5 دقیقه گریل کنید. آن را به بشقاب منتقل کنید و روی آن را به مدت 10 دقیقه با فویل بپوشانید. سپس برش های مکعبی دهید (برای گریل کردن می توانید از تابه گریل نیز استفاده کنید)


3- مواد سالاد را داخل ظرف سرو یا ظرفهای سرو تکنفره بریزید سس سالاد روی آنها بریزید و روی آن پنیر پارمسان بریزید. و اگر دوست داشتید با فلفل تزیین کنید. وقتی که سس سالاد را ریختید بلافاصله سرو کنید.

سالاد جوجه گریل با سس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image