نماد سایت دریای شرق

شیرینی قرابیه پاستانه ترکیه ای : طرز تهیه با روش حرفه ای در خانه

شیرینی قرابیه پاستانه

بکینگ پودر و آرد را به آرامی و کم کم اضافه کنید و خمیر را ورز دهید تا یک خمیر نرم بدست آورید که به دست نچسبد. از خمیر تکه‌هایی به اندازه گردو برداشته و با استفاده از دستان خود آن را به شکل استوانه‌ای دربیاورید.

طرز تهیه شیرینی قرابیه پاستانه :

لیوان استفاده شده 200 میلی است. اگر لیوان دسته دار فرانسوی یا پیمانه قنادی دارید لیوان را به اندازه 1 سانت سرخالی پر کنید با لیوان 200 میلی برابر می‌شود. هر استکان معادل نصف پیمانه می‌باشد.

مواد لازم:

مواد لازم رویه :

دستور پخت شیرینی قرابیه پاستانه :

همه مواد به غیر از آرد و بیکینگ پودر را در ظرفی ریخته و مخلوط می کنیم.
حتما مطمئن بشوید که روغن در دمای اتاق باشد.


بکینگ پودر و آرد را به آرامی و کم کم اضافه کنید و خمیر را ورز دهید تا یک خمیر نرم بدست آورید که به دست نچسبد.
از خمیر تکه‌هایی به اندازه گردو برداشته و با استفاده از دستان خود آن را به شکل استوانه‌ای دربیاورید.


با چاقو از هر دو انتهای استوانه کمی برش دهید.
آنها را در سینی که کاغذ روغنی انداخته‌اید، با فاصله بچینید.
در فر از پیش گرم شده در دمای 170 درجه در حدی که کمی تغییر رنگ دهند، بپزید.


قرابیه‌هایی را که از فر خارج کردید خنک کنید.
شکلات‌های ذوب شده به روش بن‌ماری را به صورت جداگانه در یک قیف کوچک بریزید و انتهای آن را با قیچی برش دهید.
ابتدا با شکلات تلخ روی قرابیه‌ها را تزیین کنید. به همین ترتیب، شکلات سفید را هم بریزید.


حدود یک ساعت قرابیه‌ها را کنار بگذارید تا شکلات سفت شود و سپس سرو کنید. نوش جان

خروج از نسخه موبایل