گراتن گوشت و قارچ

گراتن گوشت و قارچ : طرز تهیه غذای خوشمزه با روش آسان

آموزش آشپزی غذای ملل

رسپی گراتن گوشت و قارچ :

لیوان استفاده شده 200 میلی است. اگر لیوان دسته دار فرانسوی یا پیمانه قنادی دارید لیوان را به اندازه 1 سانت سرخالی پر کنید با لیوان 200 میلی برابر می‌شود.

مواد لازم:

  • 1 کیلو گوشت ریز خرد شده
  • 2 عدد فلفل دلمه ای
  • 1 عدد پیاز
  • 3 عدد گوجه فرنگی
  • 2 حبه سیر
  • 400 گرم قارچ
  • 1 قاشق غذاخوری رب گوجه
  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • نمک
  • فلفل سیاه
  • فلفل پرک ترکیه

مواد لازم سس بشامل:

  • 2 قاشق غذاخوری کره
  • دو قاشق غذاخوری آرد
  • 2 لیوان شیر
  • نمک
  • فلفل سیاه

برای رویه:

  • پنیر پیتزا، 200 گرم

طرز تهیه گراتن گوشت و قارچ :

گوشت را در قابلمه‌ای مناسب بریزید و روغن زیتون را اضافه کرده گوشت را در حدی که رنگ آن برگردد، تفت دهید.
سپس در قابلمه را بگذارید و گوشت را با حرارت متوسط بپزید تا آب آن کشیده شود و نرم شود.
رب گوجه، نک و فلفل سیاه را اضافه کرده مخلوط کنید. به جز قارچ بقیه مواد را نگینی خرد کرده و به گوشت اضافه کنید و 5 تا 6 دقیقه بپزید.


سپس قارچ را خرد کرده و اضافه کنید . مجددا هم بزنید و پس از 2 تا 3 دقیقه پختن، مخلوط گوشت را کف یک ظرف مخصوص فر بریزید .
برای تهیه سس بشامل کره را داخل ظرفی بریزید و سپس آرد را اضافه کنید و آرد را در حدی که کمی تغییر رنگ بدهد، تفت بدهید. سپس شیر را اضافه کنید و مخلوط کنید سپس نمک و فلفل را اضافه کنید و به طور مداوم هم بزنید تا بپزد و غلیظ شود. اگر بیش از حد غلیظ بود، می توانید کمی شیر اضافه کنید.


پس از جوش آمدن سس آن را از روی حرارت بردارید و روی مخلوط گوشتی بریزید. و روی آن پنیر پیتزا بریزید و در فر از پیش گرم شده در دمای 220 درجه در حدی که روی آن سرخ شود، بپزید. نوش جان

گراتن گوشت و قارچ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image