• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کوکی شکری ردولوت : طرز تهیه کوکو و شیرینی کافی شاپی با روش آسان

    کوکی شکری ردولوت

    طرز تهیه کوکی شکری ردولوت مناسب برای عید و افطار :

    مواد لازم برای 6 نفر:

    • کره ذوب شده، 4 قاشق غذاخوری
    • شکر دانه ریز، 1/3 پیمانه به اضافه مقداری برای آغاشته کردن کوکی ها
    • زرده تخم مرغ درشت، 1 عدد
    • اسانس وانیل، 1/2 قاشق چایخوری
    • رنگ غذایی ژله‌ای قرمز، 1 قاشق چایخوری
    • آرد، 1/2 پیمانه به اضافه 1 قاشق غذاخوری
    • پودر کاکائو، 2 قاشق غذاخوری
    • جوش شیرین، 1/4 قاشق چایخوری
    • نمک نرم، 1/8 قاشق چایخوری
    • شکلات قلبی سفید، 6 عدد

    رسپی کوکی شکری ردولوت :

    1- فر را در 175 درجه سانتیگراد گرم کنید. کف یک سینی فر کوچک کاغذ روغنی بیاندازید.
    2- کره ذوب شده، شکر، زرده تخم مرغ، اسانس وانیل و رنگ قرمز را داخل کاسه ای به وسیله لیسک با یکدیگر مخلوط کرده و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.


    3- سپس آرد، جوش شیرین، پودر کاکائو و نمک را اضافه کنید و فقط در حد ترکیب شدن مخلوط کنید.
    4- خمیر کوکی را به شش قسمت تقسیم کنید.


    5- هر قسمت را در دست گرد کرده و سپس در شکر اضافی بغلتانید و با فاصله از یکدیگر در سینی فر بچینید.
    6- برای 10 تا 12 دقیقه کوکی ها را تا زمانیکه ترک خورده و روی آنها کمی خشک شود، بپزید.


    7- وقتی از فر خارج کردید، قبلا از اینکه روی توری سیمی بچینید اجازه دهید 2 دقیقه در سینی فر از داغی بیافتند. سپس روی توری سیمی بگذارید تا کاملا خنک شوند.


    8- بعد از 10 دقیقه خنک شدن کوکی ها یک عدد شکلات قلبی کوچک روی هر کوکی بگذارید و به آرامی فشار دهید. سپس کوکی ها را در یخچال بگذارید که شکلاتها زیادی ذوب نشوند. پس از 30 دقیقه سرو کنید.

    کوکی شکری ردولوت

    About The Author