کوکی شکری ردولوت

کوکی شکری ردولوت : طرز تهیه کوکو و شیرینی کافی شاپی با روش آسان

آموزش آشپزی کیک و شیرینی

طرز تهیه کوکی شکری ردولوت مناسب برای عید و افطار :

مواد لازم برای 6 نفر:

  • کره ذوب شده، 4 قاشق غذاخوری
  • شکر دانه ریز، 1/3 پیمانه به اضافه مقداری برای آغاشته کردن کوکی ها
  • زرده تخم مرغ درشت، 1 عدد
  • اسانس وانیل، 1/2 قاشق چایخوری
  • رنگ غذایی ژله‌ای قرمز، 1 قاشق چایخوری
  • آرد، 1/2 پیمانه به اضافه 1 قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو، 2 قاشق غذاخوری
  • جوش شیرین، 1/4 قاشق چایخوری
  • نمک نرم، 1/8 قاشق چایخوری
  • شکلات قلبی سفید، 6 عدد

رسپی کوکی شکری ردولوت :

1- فر را در 175 درجه سانتیگراد گرم کنید. کف یک سینی فر کوچک کاغذ روغنی بیاندازید.
2- کره ذوب شده، شکر، زرده تخم مرغ، اسانس وانیل و رنگ قرمز را داخل کاسه ای به وسیله لیسک با یکدیگر مخلوط کرده و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.


3- سپس آرد، جوش شیرین، پودر کاکائو و نمک را اضافه کنید و فقط در حد ترکیب شدن مخلوط کنید.
4- خمیر کوکی را به شش قسمت تقسیم کنید.


5- هر قسمت را در دست گرد کرده و سپس در شکر اضافی بغلتانید و با فاصله از یکدیگر در سینی فر بچینید.
6- برای 10 تا 12 دقیقه کوکی ها را تا زمانیکه ترک خورده و روی آنها کمی خشک شود، بپزید.


7- وقتی از فر خارج کردید، قبلا از اینکه روی توری سیمی بچینید اجازه دهید 2 دقیقه در سینی فر از داغی بیافتند. سپس روی توری سیمی بگذارید تا کاملا خنک شوند.


8- بعد از 10 دقیقه خنک شدن کوکی ها یک عدد شکلات قلبی کوچک روی هر کوکی بگذارید و به آرامی فشار دهید. سپس کوکی ها را در یخچال بگذارید که شکلاتها زیادی ذوب نشوند. پس از 30 دقیقه سرو کنید.

کوکی شکری ردولوت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image