کوکی ساندویچی فندقی

کوکی ساندویچی فندقی : طرز تهیه شیرینی و کوکی کافی شاپی در خانه

آموزش آشپزی کیک و شیرینی

رسپی کوکی ساندویچی فندقی مناسب برای عید و افطار :

مواد لازم:

  • آرد همه منظوره، 2 پیمانه (240 گرم)
  • پودر کاکائو تیره، ¼ پیمانه (38 گرم)
  • جوش شیرین، ½ قاشق چایخوری
  • نمک، ¼ قاشق چایخوری
  • کره نرم شده، ½ پیمانه (113 گرم)
  • شکر دانه ریز، 2/3 پیمانه (130 گرم)
  • شکر قهوه‌ای، ½ پیمانه (105 گرم)
  • تخم مرغ ، 2 عدد (همدمای اتاق)
  • کرم فندقی شکلاتی، 2 پیمانه (دو قسمت میشود)
  • اسانس وانیل،1 قاشق چایخوری
  • فندق ریزخرد شده، 1پیمانه (150 گرم)

طرز تهیه کوکی ساندویچی فندقی:

آرد، جوش شیرین، نمک و پودرکاکائو را در کاسه‌ای با یکدیگر ترکیب کنید و کنار بگذارید. کره را داخل کاسه همزن بریزید و با سرعت متوسط هم بزنید تا نرم شود. در حالیکه کره را هم می زنید شکر را کم کم و به تدریج اضافه کنید. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هرکدام خوب هم بزنید. 1 پیمانه از کرم فندقی را به همراه وانیل اضافه کنید و خوب هم زنید تا ترکیب شوند. روی کاسه را با سلفون بپوشانید و حداقل برای 1 ساعت در یخچال بگذارید.


فر با در جه 175 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک یا دو سینی فر را کاغذ روغنی بیاندازید و کنار بگذارید.


فندق خرد شد را در یک سینی یا ظرف پهن بریزید. از خمیر توپکهایی به اندازه گردو درست کنید و در فندق خرد شده بغلتانید. کوکی ها را با فاصله چهارسانتی از یکدیگر داخل سینی فر بچینید و به مدت 12 تا 14 دقیقه بپزید. کوکی ها را از فر خارج کرده و به مدت 5 دقیقه داخل سینی بگذارید خنک شوند سپس روی توری سیمی بچینید تا کاملا سرد شوند.


وقتی که کوکی ها کاملا سرد شدند از کرم فندقی باقیمانده 2 تا 3 قاشق روی یکی کوکی بمالید و کوی دیگر را روی آن بگذارید و ساندویچ درست کنید.
کوکی ها را می تونید در یک ظرف دربسته نگهداری کنید.

کوکی ساندویچی فندقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image