طرز تهیه دسر رافائلو

طرز تهیه دسر رافائلو : با روش آسان و حرفه ای دسر کافی شاپی در خانه

آموزش آشپزی دسر

طرز تهیه دسر رافائلو کافی شاپی :

مواد لازم پایه دسر:

  • 2 پاکت بیسکوئیت سبوس دار گندم (مثل ساقه طلایی)
  • از 1 فنجان قهوه کمی کمتر بادام خام
  • 2 قاشق سوپخوری پودر نارگیل
  • 100 گرم کره ذوب شده

مواد کرم :

  • 200 میلی لیتر خامه
  • 140 گرم شکلات سفید
  • 200 گرم پنیر لبنه
  • 2 پاکت پودر کرم شانتی بعد از پخت (هر پاکت 75 گرم، همان پودر خامه هست که بهش اسانس اضافه شده )
  • حدود 1 استکان شیر نارگیل

طرز تهیه دسر رافائلو :

برای تهیه پایه دسر، بیسکوئیت، بادام، پودر نارگیل را داخل غذاساز پودر کنید سپس کره ذوب شده را اضافه کنید و مجددا دستگاه را روشن کنید تا مخلوط شوند. سپس این مخلوط را در یک قالب گرد کمربندی بریزید و با دست آن را کامل در کف و دیواره پرس کنید. چون کره داره به دیواره می چسبه. قاالب را در یخچال بگذارید. برای تهیه کرم شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید و کنار بگذارید.

خنک شود. خامه و کرم شانتی را در کاسه همزن بریزید و هم بزنید تا فرم بگیرد. پنیر لبنه و شیر را اضافه کرده و هم بزنید. سپس شکلات را اضافه کرده هم بزنید. کرم آماده را داخل قالب آماده شده بریزید و روی سطح کرم را کاملا با پودر نارگیل بپوشانید. روی هر قسمت که برش خواهید داد یک عدد شکلات رافادلو بگذارید. سپس به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال بگذارید و سرو کنید.
نکته: اگر شکلات ذوب شده را داغ یا ولرم به خامه اضافه کنید خامه شل می شود.

طرز تهیه دسر رافائلو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image