طرز تهیه ترافل خونگی

طرز تهیه ترافل خونگی : دستور پخت شیرینی کافی شاپی در خانه مثل بیرون

آموزش آشپزی کیک و شیرینی

طرز تهیه ترافل خونگی:

مواد لازم:

  • 450 گرم کیک کاکائویی
  • 140 میلی لیتر خامه مایع (یا خامه صبحانه)
  • 100 گرم شکلات شیری

طرز تهیه ترافل خونگی:


کیک را به وسیله غذاساز پودر کنید. 140 میلی لیتر خامه را وی حرارت بگذارید و تا نزدیک جوش داغ کنید و از روی حرارت بردارید سپس شکلات را به آن اضافه کنید و آرام هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. و تا دمای اتاق خنک کنید. سپس این گاناش را به روی کیک های خرد شده بریزید و با دست مخلوط کنید. مخلوط را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید .

سپس از مخلوط به اندازه گردو بردارید و در دست گرد و توپی کنید.یک مقدار شکلات اضافی را به روش بن ماری ذوب کنید و برای تزیین توپک ها استفاده کنید. از پودر پسته و پودر کاکائو نیز می توانید برای تزیین استفاده کنید.

طرز تهیه ترافل خونگی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image