• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه بیسکوئیت شکلاتی کافی شاپی : با روش آسان در خانه

    طرز تهیه بیسکوئیت شکلاتی

    طرز تهیه بیسکوئیت شکلاتی :

    مواد لازم:

    • آرد، 2 پیمانه
    • پودر کاکائو، 1/4 پیمانه
    • جوش شیرین، 1/2 قاشق چایخوری
    • بکینگ پودر، 1/2 قاشق چایخوری
    • شکر دانه ریز، 1 پیمانه
    • نمک دریا، 1/2 قاشق چایخوری
    • تخم مرغ درشت، 3 عدد در دمای اتاق
    • اسانس وانیل، 1 قاشق غذاخوری
    • شکلات تلخ ذوب شده، 330 گرم
    • تافی کاراملی، 24 عدد
    • خامه، 2 قاشق غذاخوری
    • گردوی خرد شده 1/2 پیمانه

    طرز تهیه بیسکوئیت شکلاتی:

    1- فر را روی 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
    2- در یک کاسه، آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، پودر کاکائو، شکر و نمک را با یکدیگر خوب مخلوط کنید.
    3- در یک کاسه کوچک تخم مرغ ها و وانیل را با همزن دستی هم بزنید و سپس به مخلوط آردی اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر شکل بگیرد.


    4- خمیر را روی سطح آردپاشی شده بگذارید و از آن چانه هایی به شکل توپی درآورید. هر چانه خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و هر نیمه را به شکل یک کنده درخت به طول تقریبی 30 سانتیمتر با قطر 5 سانتیمتری شکل دهید. کنده های آماده شده را در سینی فری که کاغذ روغنی انداخته و کمی آرد پاشیده اید به فاصله 6 تا 7 سانتیمتری بچینید.
    5- سینی را روی پنجره وسط بگذارید و به مدت 40 دقیقه بپزید تا کاملا سفت شوند. سپس از فر خارج کرده و بگذارید چند دقیقه داخل سینی خنک شوند.


    6- بیسکوئیت ها را روی تخته بگذارید و به ضخامت یک و نیم سانتیمتری به صورت مورب برش بزنید. بیسکوئیت ها را مجددا در سینی فر بچینید و برای 10 دقیقه دیگر بپزید تا هر طرف آنها طلایی شود.
    7- تافی های کاراملی و خامه را داخل کاسه ای بریزید و در بازه های 30 ثانیه ای داخل مایکروفر و یا به روشن بن ماری ذوب کنبد.


    8- بیسکوئیت ها را در دمای اتاق خنک کنید و به وسیله قیف یا کیسه زیب لاکی که گوشه آن را سوراخ کرده اید کارامل و شکلات ذوب شده روی آنها بریزید و بلافاصله گردوی خرد شده روی آنها بپاشید.
    9- پس از اینکه کارامل و شکلات رویه بیسکوئیت ها سفت شد، آنها را در ظرف دربسته نگهداری کنید.

    طرز تهیه بیسکوئیت شکلاتی

    About The Author