رسپی سالاد جوجه در کاهو

رسپی سالاد جوجه در کاهو : طرز تهیه با روش آسان در خانه

آموزش آشپزی غذای ایرانی

رسپی سالاد جوجه در کاهو :

مواد لازم برای 6 نفر:

  • ماست یونانی کم چرب، 1/2 پیمانه
  • سس مایونز، 1/4 پیمانه
  • آب لیموی تازه، قاشق چایخوری
  • پیازچه ریز خرد شده، 2 قاشق غذاخوری
  • جعفری خرد شده، 1 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده
  • سینه مرغ پخته و مکعبی خرد شده، 3 پیمانه
  • بیکن پخته و خرد شده، 6 ورق
  • گوجه گیلاسی نیمه شده، 1 و 1/2 پیمانه
  • کرفس ریز خرد شده، 1/2 پیمانه
  • آووکادو متوسط، 1 عدد (تقریبا سفت انا رسیده باشد) مکعبی خرد شود
  • کاهو برای سرو سالاد

رسپی سالاد جوجه در کاهو:

در یک کاسه متوسط ماست یونانی، مایونز، آب لیمو، پیازچه، جعفری خرد شده و نمک و فلفل بریزید و مخلوط کرده ترکیب کنید.
جوجه، بیکن، گوجه فرنگی و کرفس را داخل کاسه ای بزرگ بریزید ( اگر دوست دارید که برخی از مواد سالاد دیده شود، کمی از آنها نگهداری و موقع سرو روی سالاد بریزید). سپس مخلوط سس را اضافه کرده و مخلوط کنید تا کاملا به سس آغشته شوند. سپس آووکادو خرد شده را اضافه کرده به آرامی مخلوط کنید. سالاد را داخل برگهای کاهو بریزید و سرو کنید. می توانید روی برشهای نان نیز این سالاد را سرو کنید.

رسپی سالاد جوجه در کاهو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image