کوکو سیب زمینی شکم

کوکو سیب زمینی شکم پر گیاهی وگان : طرز تهیه با روش آسان در خانه

آموزش آشپزی غذای ایرانی

طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر:

مواد لازم:

  • سیب زمینی 1 کیلو
  • آرد برنج 1/2 پیمانه
  • نشاسته ذرت 1/2 پیمانه
  • نمک، فلفل و جوز هندی به مقدار لازم

مواد میانی:

  • 3 پیمانه قارچ خرد شده
  • نصف کدوی خرد شده
  • 1 عدد پیاز خرد شده
  • 1 عدد فلفل دلمه ای خرد شده
  • 2 حبه سیر خرد شده
  • ادویه مواد میانی: نمک، فلفل، 1 قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی، 1 قاشق چایخوری پودر پیاز، 1 قاشق چایخوری پودر سیر، 1/2 قاشق چایخوری زیره
  • پنیر گیاهی در صورت تمایل

دستور پخت کوکو سیب زمینی شکم پر:

سیب زمینی ها را پوست بگیرید. خرد کنید و آب پز کنید. بعد از پخت سیب زمینی نمک فلفل و جوز هندی را اضافه کرده و سیب زمینی خرا له کنید.
بعد از سرد شدن سیب زمینی ها، نشاسته ذرت و آرد برنج را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
پیاز را 3-4 دقیقه تفت بدهید سپس قارچ، فلفل دلمه ای، سیر و کدو را اضافه کنید. و خوب تفت دهید و ادویه مواد میانی، نمک و فلفل را اضافه کنید.
مقداری از پوره سیب زمینی را بردارید. مواد میانی و پنیر را داخل آن قرار دهید و به شکل کوکو در آورید و دو طرف را سرخ کنید.
یا در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید.

کوکو سیب زمینی شکم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image