کباب کوبیده خونگی و چرب

کباب کوبیده خونگی و چرب : طرز تهیه با روش آسان مثل بیرون

آموزش آشپزی غذای ایرانی

دستور پخت کباب کوبیده خونگی و چرب:

مواد لازم:

  • ۱ کیلو گوشت قلوه گاه گوسفندی
  • پیاز نیم کیلو چرخ شده و آب گرفته شده
  • نمک و فلفل

طرز تهیه کباب کوبیده خونگی و چرب :

گوشت و سه بار چرخ میکنیم بعد با پیاز آب گرفته و نمک و فلفل وَرز میدهیم تا حالت چسبدندگی پیدا کند. به مدت سه چهار ساعت داخل یخچال استراحت میدهیم.
و بعد از اون به سیخ میکشیم و بعد روی ذغال قرار میدهیم باید وفتی رو حرارت قرار گرفت سریع برگردونیم تا گوشت از سیخ نریزه. بعد نوش جان میکنیم

به هیچ عنوان از گوشت گوساله استفاده نمیکنیم

گوشت کباب کوبیده باید حتماً چرب باشه

کباب کوبیده خونگی و چرب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image