لهماجون ترکیه ای

لهماجون ترکیه ای غذای خوشمزه : طرز تهیه با روش آسان در خانه

آموزش آشپزی غذای ملل

رسپی لهماجون ترکیه ای :

مواد لازم:

  • آب‌ ولرم 1/5 لیوان
  • شیر ولرم 1لیوان
  • خمير مایه 20 گرم
  • شکر 1 ق م
  • روغن مایع نصف فنجان چای خوری
  • نمک 1 ق م
  • آرد 6 لیوان
  • مواد روی خمیر:
  • گوشت چرخ کرده نیم کیلو
  • گوجه 3 عدد
  • پیاز 2 عدد
  • رب گوجه یک قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه ای 2 عدد
  • جعفری خرد شده 4 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، سس فلفل

طرز تهیه لهماجون ترکیه ای :

خمیر را مثل خیمر پیتزا آماده کرده و خیلی نازک آن را صاف میکنیم تمام مواد روی خمیر را ساتوری کرده و مخلوط و روی خمیر پهن میکنیم و در فر با دمای 180 درجه میگذاریم (داخل ماهیتابه هم با در بسته می‌توانیم بگذاریم)
در آخر برای سرو غذا از کاهو و پیاز خرد شده و جعفری و لیمو ترش استفاده شود . میل کنید، نوش جان

لهماجون ترکیه ای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image