طرز تهیه ورقه بادمجان

طرز تهیه ورقه بادمجان کوکوی بادمجان گیلکی : با روش آسان در خانه

آموزش آشپزی غذای ایرانی

طرز تهیه ورقه بادمجان:

ورقه بادمجان نوعی کوکوی بادمجان گیلکی هست که با نان و کته خورده میشه برخلاف ظاهرش طعم فوق‌ العاده ای داره تهیه اون در زمان و هزينه صرفه جویی می کند
کافیه یه بار امتحان کنید

مواد لازم:

  • بادمجان 3 الی 4 عدد
  • تخم مرغ 3 عدد
  • نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه ورقه بادمجان :

2_ ابتدا بادمجان هارو حلقه ای به ضخامت 2 سانتی متر ببریم بهشون نمک بزنیم اجازه دهید تلخیشون بره
3_ بعد دو طرف بادمجان ها رو سرخ کرده
4_ حالا داخل یه کاسه تخم مرغ ها را با نمک و فلفل و زردچوبه میزنیم
5_ همه بادمجان های سرخ شده را در ماهیتابه میچینم و بعد تخم مرغ زده شده رو اضافه میکنیم
6_ حالا اجازه می دهیم تا تخم مرغ خودش رو بگیره (درب ظرف را ببندید)
7_ بعد ورقه را بر میگردونیم تا دو طرفش طلایی شود

طرز تهیه ورقه بادمجان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image