طرز تهیه شله زرد

طرز تهیه شله زرد : با روش آسان و حرفه ای در خانه

آموزش آشپزی دسر

طرز تهیه شله زرد :

مواد لازم:

  • برنج 1 پیمانه
  • شکر 2 پیمانه
  • کره 50 گرم
  • گلاب نصف پیمانه
  • زعفران نصف پیمانه آب کرده
  • خلال پسته و بادام به مقدار لازم

طرز تهیه شله زرد :

1_ ابتدا برنج را شسته و به مدت 12 الی 24 ساعت خیس کرده
2_ برنج خیس کرده را در ظرف مورد نظر با 10 لیوان آب روی حرارت نسبتا زیاد قرار داده ودر قابلمه را نیمه بسته باشد تا برنج بجوش بیاید
3_ وقتی برنج شفته شد آب را در خود جذب کرد حرارت را کم کرده و هم میزنیم (نکته، اصلا به شله‌ زرد آب اضافه نکنید چون بعدا موقع سرو آب می‌اندازد)
4_ وقتی برنج کاملاً شفته شد شکر را اضافه کنید و به هم بزنید (اگر برنج در حال سفت شدن بود نگران نباشید با اضافه کردن شکر شل می‌شود ) مدام هم بزنید ته نگیرد
5_ شکر که حل شد زعفران را اضافه کنید
6_ کاملا که پخت و جا افتاد خلال بادام و پسته را اضافه کنید
7_5 الی 10 دقیقه مانه تا خاموش کنید که وگلاب را اضافه کنید

طرز تهیه شله زر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image