رسپی ته چین مرغ

رسپی ته چین مرغ : طرز تهیه با روش آسان و حرفه ای در خانه

آموزش آشپزی غذای ایرانی

رسپی ته چین مرغ :

مواد لازم:

  • برنج سه پیمانه آبکش شده
  • تخم مرغ 3 عدد کامل زده شده
  • ماست ترجیحا چکیده 3 قاشق غذاخوری سر پر
  • آب زعفران با دست و دلبازی
  • فیله یا سینه مرغ سرخ شده
  • روغن مایع یک دوم لیوان
  • کره 50 گرم
  • گلاب دو قاشق

رسپی ته چین مرغ :

1_ برای آبکش برنج، دو یا سه ساعت قبل برنج را با نمک خیس کرده و وقتی هنگام پخت یه دونه سفید وسط برنج دیدین آبکش میکنیم، و میزاری آبش کشیده وسرد بشه.
2_ ماست و تخم مرغ و زعفران و گلاب و نمک را با هم مخلوط کرده و برنج را اضافه می کنیم
3_ مرغ ها رو نگینی یا به صورت نوار برش داده با کره و نمک و فلفل سرخ میکنیم بعد زعفران اضافه میکنیم کمی درب ظرف را می زاریم تا پخته و طعم دار بشه


4_ کف ظرف ( قابلمه یا غالب ) را چرب کرده کمی از مخلوط برنج را میریزیم بعد مرغ طعم دار شده ( بر حسب ذائقه خودتون زرشک سرخ شده یا بادمجان سرخ شده اضافه کنید ) و دوباره باقي برنج را بریزین
5_ اگه تو غالب ریختین روش فویل بکشید در فر با دمای 180 درجه به مدت یک ساعت
و اگه در قابلمه ریخته دمکنی بزارید 5 دقیقه با شعله زیاد بعد با شعله کم به مدت یک تا یک و نیم ساعت بپزه
فقط چک کنید دورش طلایی شد خاموش کنید تا نسوزه

رسپی ته چین مرغ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image