دستور پخت بورک مرغ

دستور پخت بورک مرغ در چهار مرحله : طرز تهیه با روش آسان در خانه

آموزش آشپزی غذای ملل

دستور پخت بورک مرغ :

مواد لازم:

  • سینه مرغ 250 گرم
  • خمیر یوفکا مثلثی
  • قارچ 100 گرم
  • فلفل دلمه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
  • سیر دو حبه
  • پنیر پیتزا به دلخواه
  • ادویه نمک و فلفل و پودر سیر و آویشن و پودر پاپریکا

دستور پخت بورک مرغ :

1. مرغ تکه تکه شده را به همراه سیر رنده شده سرخ کرده بعد فلفل دلمه را اضافه کرده و تفت میدهیم و به مدت 5 دقیقه درب ظرف را گذاشته تا مطمئن شویم مرغ پخته
2 قارچ خرد شده را اضافه کرده و با شعله زیاد هم زده تا آبش کشیده شود بعد ادویه جات را اضافه می کنیم
3. 2 ورق از خمیر را برداشته و دو بند انگشت جلوتر از سر مثلث مواد را ریخته و از دو طرف جمع کرده و لول میکنیم
4. بورک های آماده شده را میتوان هم در روغن سرخ کرده ویا در ظرف فر گذاشته و روشون زرده تخم مرغ زده و کنجد بریزید و در دمای 170 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید.

دستور پخت بورک مرغ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image