طرز تهیه کاسرول مرغ : غذای ایتالیایی با روش آسان در خانه

آموزش آشپزی

طرز تهیه کاسرول مرغ:

مواد لازم برای ۴ نفر:

  • 450 گرم سینه مرغ خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 6 عدد گوجه فرنگی رسیده را خرد کرده و روی آن ها نمک دریا بپاشید.
  • 3 حبه سیر
  • 1 پیمانه پنیر موزارلا
  • 1قاشق چای خوری ارگانو
  • 2 قاشق غذا خوری سرکه بالزامیک
  • نمک دریایی ،فلفل کمی ریحان تازه خرد شده

طرز تهیه کاسرول مرغ :

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
مرغ را با روغن زیتون و نمک و فلفل تفت دهید تا طلایی شود.
در ظرف مورد نظر کمی روغن اسپری کنید مرغ را به این ظرف منتقل کنید و روی آن گوجه خرد شده ، سیر خرد شده ، ارگانو ، نمک و فلفل و سرکه بریزید.چند بار تکرار کنید و مواد را لایه لایه بریزید تا مواد تمام شود . سپس پنیر را روی مواد بریزید
کاسرول را به مدت 18-20 دقیقه با دمای 18 درجه سانتیگراد بپزید.


از فر خارج کرده روی آن را با پارچه تمیز یا دم کنی بپوشانید ، 5دقیقه استراحت کند سپس سرو کنید.
موقع سرو از ریحان خرد شده استفاده کنید.
نوش جان

طرز تهیه کاسرول مرغ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image