طرز تهیه کیک اسفنجی

طرز تهیه کیک اسفنجی بدون فر : با روش آسان در خانه مثل بیرون

آموزش آشپزی کیک و شیرینی

طرز تهیه کیک اسفنجی:

مواد لازم:

  • تخم مرغ :۲ عدد
  • شکر: ۵۰ گرم (۱۰ ق غ)
  • آرد: ۶۰ گرم (۱۲ ق غ)
  • آب جوش: ۱ ق غ
  • وانیل:نوک ق چ
  • بیکینگ پودر:نصف ق چ
  • نکته ی خیلی خیلی مهم
  • این مقدار مواد برای کیک ۲ تخم مرغی هستش که تقرییا مناسب ۴ نفر هستش
  • توی کیک اسفنجی هر تخم مرغ رو برای ۲ نفر در نظر میگریم پس به تعداد نفرات تخم مرغ اضافه کنید
  • برای هر تخم مرغ احتیاج داریم به ۳۰ گرم آرد و ۲۵ گرم شکر
  • کیک اسفنجی‌ رو برای خنک شدن توی قالب نگه داری کنید که بهترین روش هست
  • اگر عجله ندارید کیک اسفنجی رو دو روز داخل یخچال نگه دارید و بعد خامه بزنید خیلی راحت تر و خوشمزه تر میشه

طرز تهیه کیک اسفنجی:

زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کنید . زرده رو با نیمی از شکر و وانیل و اب جوش بزنید ( اب جوش رو کم کم اضافه کنید) فرم که گرفت کنار بذارید
سفیده رو داخل ظرف تمیز و خشک با پره های همزن بزنید تا فرم بگیره و از ظرف برنگرده سفیده رو به زرده اضافه کنید دورانی هم بزنید بعد آرد و بیکینگ پودری که سه بار الک شده رو توی چند مرحله به مواد اضافه کنید و دورانی هم بزنید داخل قالب مورد نظر ریخته قالب رو چند بار روی سطح کار بکوبید بعد بذارید کیک بپزه


پخت داخل فر: ۱۷۵ درجه به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه
اگر فر برقی دارید از درجه و زمان پخت ۱۰ دقیقه کم کنید
داخل قابلمه هم به مدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه با شعله ی ملایم بپزید

طرز تهیه کیک اسفنجی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image