• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    نان سومون اکمک ترکیه ای : طرز تهیه به روش آسان و حرفه ای در خانه

    نان سومون اکمک

    طرز تهیه نان سومون اکمک:

    مواد لازم:

    • 4لیوان آرد هر لیوان معادل 250 میلی
    • یک و نیم لیوان آب ولرم
    • یک قاشق مرباخوری نمک
    • یک حبه قند
    • نصف پاکت خمیر مایه خیس

    طرز تهیه نان سومون اکمک:

    داخل ظرف همزن خمیر مایه آب ولرم نمک قند و قبل از هم زدن سه لیوان آرد را اضافه می کنیم بعد از همزدن کم کم لیوان چهارم آرد را هم اضافه کرده و تقریبا 5 دقیقه با همزن میزنیم و روی خمیر را پوشانده یک ساعت استراحت می دهیم. روی میز کار را آرد پاشی کرده و خمیر را به 8 قسمت تقسیم می کنیم و 5 دقیقه دوباره استراحت می دهیم.

    بعد مثل من خمیر را شکل میدهیم و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم قرار میدهیم و رویش را با سینی دیگری پوشانده 15-20 دقیقه دوباره استراحت میدهیم بعد کناره های خمیر را با چاقو ی تیز یا تیغ برش سطحی میدهیم روی خمیر را مجدد با سینی پوشانده و داخل فر که از قبل با 250 درجه گرم شده حدود یک ربع می پزیم بعد سینی رویی را برداشته و دوباره داخل فر می گذاریم تا روی نان ها طلایی شود.
    نکته: داخل فر ظرف کوچکی آب بگذارید.
    نوش جان

    نان سومون اکمک

    About The Author