دستور پخت شیرینی گردویی

دستور پخت شیرینی گردویی : طرز تهیه به روش آسان در خانه

آموزش آشپزی کیک و شیرینی

دستور پخت شیرینی گردویی :

مواد خمیر:

  • 3 عدد تخم مرغ
  • یک لیوان شیر
  • یک لیوان روغن مایع
  • یک قاشق عذاخوری سرکه
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • نشاسته یک قاشق غذاخوری
  • پکینگ پودر یک قاشق
  • آرد 4-4/5 لیوان
  • برای باز کردن خمیر
  • 4 قاشق نشاسته

برای دلخل خمیر:

  • گردو

برای روی شیرینی:

  •  200 گرم کره ی آب شده

مواد شربت:

  • 3 لیوان آب
  • سه لیوان پودر شکر
  • سه قطره آبلیمو

دستور پخت شیرینی گردویی:

آب و شکر را مخلوط کرده تا حل شدن شکر با قاشق هم میزنیم. بعد روی حرارت گذاشته بعد از جوش آمدن آبلیمو اضافه میکنیم و حرارت را کم کرده 10دقیقه می پوشانیم. از روی حرارت برداشته و می گذاریم تا هم دمای محیط شود.
داخل یک کاسه تمام مواد خمیر به جز آرد و پکینگ پودر را مخلوط میکنیم و آرد و پکینگ پودر را کم کم اضافه میکنیم تا وقتی که خمیر به دست نچسبد.


خمیر را به اندازه نارنگی چانه میزنیم و روی سطح کار نشاسته می پاشیم . با کمک وردنه به اندازه بشقاب باز می کنیم و از گردو روی خمیر گذاشته مانند فیلم تا میکنیم و برعکس داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم می گذاریم و کره ی آب شده را روی شیرینی ها پخش میکنیم در فری که از قبل روی 190درجه گرم شده حدود 20دقیقه با کنترل تا طلایی شدن روی خمیرها می پزیم 5-6بعد از خارج کردن از فرشربت سرد شده را روی شیرینی ها میریزیم و می گذاریم تا شربت کاملا جذب شود.
نوش جان

دستور پخت شیرینی گردویی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image