• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک سیب فندقی : طرز تهیه به روش آسان و حرفه ای در خانه

    کیک سیب فندقی
    کیک سیب فندقی

    طرز تهیه کیک سیب فندقی:

    مواد لازم:

    • سه عدد تخم مرغ
    • یک لیوان شکر
    • یک لیوان روغن مایع
    • نصف لیوان شیر
    • نصف لیوان ماست
    • یک پاکت وانیل
    • دو و نیم لیوان آرد
    • یک پاکت پکینگ پودر

    برای روی کیک:

    • دو عدد سیب
    • یک استکان فندق خرد شده و تفت داده شده
    • یک قاشق چایخوری دارچین

    برای سس:

    • یک استکان پودر شکر
    • سه چهار قاشق غذاخوری شیر

    طرز تهیه کیک سیب فندقی:

    تخم مرغ و شکر را حدود 8 دقیقه با هم زن خوب بزنید تمام مواد به غیر از پکینگ پودر را هم مخلوط کرده و با هم زن بزنید تا یکدست شود و در آخر پکینگ پودر را اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید.


    کف قالب 26 سانتی را کاغذ روغنی بیاندازید و دیواره های قالب را چرب کرده و آرد پاشی کنید مواد کیک را داخل قالب بریزید و سیب خرد شده را روی مواد بچینید و دارچین و فندق خرد شره را روی سیب ها بریزید و در فری که از قبل روی 180 درجه گرم شده با کنترل بپزید پخت کیک را با خلال دندان چک کنید.


    بعد از خارج کردم از فر وقتی کمی از حرارت افتاد شیر و شکر را مخلوط کرده و روی کیک پخش کنید.
    نوش جان

    About The Author