کیک رولی سیب

کیک رولی سیب : طرز تهیه با روش اسان و حرفه ای در خانه

آموزش آشپزی کیک و شیرینی

طرز تهیه کیک رولی سیب:

مواد میانی:

  • دو قاشق کره
  • 6عدد سیب رنده شده
  • یک دوم لیوان شکر
  • یک قاشق مربا خوری دارچین

مواد کیک:

  • 3عدد تخم مرغ
  • یک لیوان شکر
  • یک استکان شیر
  • یک دوم لیوان روغن مایع
  • یک و نیم لیوان آرد
  • یک پاکت وانیل
  • یک پاکت پکینگ پودر

طرز تهیه کیک رولی سیب:

نکته:

تا طلایی شدن روی کیک بپزید. بعد از در آوردن از فر کمی صبر کنید تا خنک شود فوری رول نکنید. کیک را روی کاغذ روغنی دیگری برگردانید و کاغذ روغنی زیری را جدا کنید.
دو قاشق کره را داخل تابه بریزید و سیب رنده شده و شکر را اضافه کنید و تا کشیده شدن آب سیب ها بپزید. یک قاشق دارچین اضافه کرده و درقالبی که کاغذ روغنی انداختیم پهن می کنیم و یک دست صاف می کنیم.


برای کیک شکر و تخم مرغ و وانیل را هم میزنیم تا شکر حل شود و کرم رنگ شود. روغن مایع و شیر را هم اضافه کرده و دوباره هم میزنیم آرد و پکینگ پودر را هم اضافه می کنیم و دوباره می زنیم تا یک دست شود و روی مواد سیب صاف پخش میکنیم و در فری که از قبل روی170 درجه گرم شده 15دقیقه می پزیم بعد از فر خارج کرده و روی کاغذ روغنی دیگری بر گردانده و رول می کنیم و در دمای اتاق می گذاریم تا خنک شود روی رولت پودر قند پاشیده و برش می زنیم.
نوش جان

کیک رولی سیب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image