کیک خیس با طعم سوفله

کیک خیس با طعم سوفله : طرز تهیه با روش حرفه ای و آسان در خانه

آموزش آشپزی کیک و شیرینی

طرز تهیه کیک خیس با طعم سوفله :

مواد لازم:

  • 4عدد تخم مرغ
  • یک لیوان شیر
  • 1 لیوان شکر
  • یک لیوان روغن مایع
  • یک پاکت پینگ پودر
  • یک پاکت وانیل
  • سه قاشق کاکائو
  • یک لیوان آرد

مواد سس:

  • یک و نیم لیوان شیر
  • نصف لیوان روغن مایع
  • یک بدن انگشت کمتر از یک لیوان شکر
  • سه قاشق کاکائو
  • 30 – 25 گرم شکلات تلخ

طرز تهیه کیک خیس با طعم سوفله:

تخم مرغ و شکر را با هم زن خوب بزنید تا کرم رنگ شود بعد شیر و روغن مایع را هم اضافه کرده و یک دور دیگر بزنید مواد خشک را با هم مخلوط کرده و اضافه کنید و تا یکدست شدن مواد بزنید. این مایع کیک از کیک معمولی شل تر است آرد اضافه نکنید. داخل ظرف پیرکس چرب شده بریزید و در فری که از قبل روی 175_180 درجه گرم شده حدود 35 دقیقه بپزید. با خلال دندان پختش رو تست کنید.


برای سس به جز شکلات بقیه مواد را مخلوط کنید و کمی بجوشانید تا شکر حل شود.
وقتی کیک را از فر خارج کردید و داغ است با برش بزنید و سوراخ هایی رو کیک ایجاد کنید و نصف سس را روی کیک پخش کنید به بقیه سس شکلات اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات حل شود و دو باره روی کیک بریزید.

کیک خیس با طعم سوفله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image