• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک باقلوا با بافت نرم و طعم عالی : طرز تهیه با روش آسان و حرفه ای

    کیک باقلوا

    طرز تهیه کیک باقلوا:

    مواد لازم:

    • 10عدد یوفکای باقلوا

    مواد کیک:

    • سه عدد تخم مرغ
    • سه قاشق غذاخوری شکر
    • سه قاشق غذاخوری آرد
    • سه قاشق غذاخوری ایرمیک ( آرد سمولینا )
    • یک لیوان گردو خرد شده یا فندق و یا بادام
    • یک قاشق چایخوری پکینگ پودر

    برای شربت:

    • سه و نیم لیوان شکر
    • سه و نیم لیوان آب
    • نصف لیمو
    • 150 گرم کره آب شده برای چرب کردن یوفک اها

    طرز تهیه کیک باقلوا:

    ابتدا شربت را تهیه کنید بعد از به جوش آمدن 25دقیقه با حرارت کم بجوشانید و بعد آبلیمو اضافه کرده و بگذارید تا سرد شود.
    10 عدد یوفکا را از وسط نصف کنید و برای اینکه خشک نشود داخل پلاستیک بگذارید ظرف پیرکس را چرب کرده و 10لایه یوفکا را با چرب کردن هر لایه داخل ظرف قرار دهید.


    برای کیک همه مواد را مخلوط کرده کمی از مایع کیک سفت تر هست روی یوفکا ها پخش می کنیم و صاف می کنیم و 10لایه بعدی یوفکا را همین طور با چرب کردن لایه ها روی مواد کیک قرار می دهیم.


    بعد با چاقوی تیز برش میزنیم برش زدن کمی سخت است برای همین چاقو باید تیز باشد و چاقو را کمی خیس کنیم.
    داخل فری که از قبل روی 180درجه گرم کرده ایم می گذاریم نزدیک پخت درجه فر را روی 175قرار می دهیم.
    ده دقیقه بعد از در آوردن از فر شربت سرد شده را روی باقلوا میریزیم.
    نوش جان

    کیک باقلوا

    About The Author