طرز تهیه کروسان

طرز تهیه کروسان به روش آسان و حرفه ای در خانه

آموزش آشپزی کیک و شیرینی

طرز تهیه کروسان:

مواد لازم:

  • یک و نیم لیوان شیر ولرم
  • نصف لیوان روغن مایع
  • یک قاشق مرباخوری نمک
  • یک ونیم قاشق غذاخوری شکر
  • دو قاشق غذاخوری سرکه
  • نصف پاکت خمیر مایه خیس یا یک پاکت خمیرمایه خشک ( یک پاکت=۱۰گرم )
  • ارد به مقدار لازم حدود نیم کیلو
  • مواد میانی:
  • به دلخواه می توانید از شکلات یا پنیر استفاده کنید.
  • برای باز کردن خمیر کره نرم
  • برای رومال دو عدد زرده تخم مرغ

طرز تهیه کروسان:

به غیر از آرد همه مواد را مخلوط کرده و آرد را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود. روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت استراحت دهید بعد از استراحت خمیر را به 12قسمت چانه کنید هر چانه را به اندازه بشقاب باز کرده و خوب کره بمالید و لایه بعدی را رویش قرار دهید تا 6لایه روی لایه آخری کره نمالید.


6چانه بعدی را به همین صورت روی هم قرار دهید و با وردنه خمیر را به ضخامت نیم سانت باز کنید و هر کدام را به 12قسمت تقسیم کنید و از مواد میانی دلخواه قسمت پهن گذاشته و با کشیدن رول کنید روی کرواسانها را پوشانده و نیم ساعت استراحت دهید با زرده رومال زده و در فری که از قبل روی 200درجه گرم شده تا طلایی شدن روی کرواسانها بپزید.
نوش جان

طرز تهیه کروسان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image