طرز تهیه تیرامیسو شکلاتی

طرز تهیه تیرامیسو شکلاتی به روش آسان در خانه

آموزش آشپزی دسر
طرز تهیه تیرامیسو شکلاتی

طرز تهیه تیرامیسو شکلاتی :

مواد کیک:

  • 4 عدد تخم مرغ
  • یک بن انگشت کمتر از یک لیوان شکر
  • یک پنس نمک
  • نصف استکان آب ولرم
  • یک بند انگشت کمتر از دو استکان آرد
  • دو قاشق کاکائو
  • یک پاکت وانیل
  • یک پاکت پکینگ پودر

مواد کرم:

  • یک لیتر شیر
  • یک لیوان شکر
  • دو و نیم فنجان قهوه آرد
  • یک کنیم قاشق پر غذاخوری نشاسته
  • دو عدد زرده تخم مرغ
  • یک پاکت وانیل
  • 400 گرم پنیر لبنه ( از آبش استفاده نکنید )
  • نصف پاکت کرم شانتی

برای خیس کردن کیک:

  • یک لیوان شیر
  • دو لیوان آب
  • دو قاشق غذاخوری نسکافه
  • یک قاشق شکر

طرز تهیه تیرامیسو شکلاتی :

برای کرم به جز پودر کرم شانتی و پنیر لبنه همه مواد را مخلوط کرده و از صافی رد کنید و روی حرارت با هم زدن مدام بپزید تا قوام بگیرد از روی حرارت برداشته و داخل کاسه ای ریخته با نایلکس رویش را بپوشانید تا سرد شود.
بعد از سرد شدن پودر کرم شانتی و پنیر لبنه را اضافه کرده و خوب با هم زن بزنید.


برای کیک سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید.
سفره را با پودر شکر و نمک با هم زن بزنید تا از ظرف نریزد.
زرده را با آب ولرم خوب با هم زن بزنید تا کرم رنگ شود و با سفیده مخلوط کنید آرد و کاکائو و پکنیک پودر و وانیل را با هم مخلوط کرده و به تدریج به مواد اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم .


مواد کیک را داخل قالب کمربندی 22 در 30 یا ظرف پیرکس حدود این اندازه بریزید و در فری که از قبل روی 180درجه گرم شده با کنترل بپزید.
بعد از پخت و سرد شدن کیک را به سه لایه تقسیم کنید.


شیر و آب و شکر و نسکافه را مخلوط کنید و هر لایه با این مواد خیس کنید و از کرم روی کیک بریزید. و صاف کنید.
روی کیک را با نایلکس پوشانده و چند ساعت داخل یخچال استراحت دهید. بهتر است یک شب در یخچال بماند.
قبل از برش روی ترامیسو پودر کاکائو الک کنید و بعد برش بزنید.
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image