شیرینی قرابیه ی سیب

شیرینی قرابیه ی سیب : طرز تهیه به روش حرفه ای و آسان در خانه

آموزش آشپزی کیک و شیرینی

طرز تهیه شیرینی قرابیه ی سیب :

مواد لازم:

  • 200 گرم کره هم دمای محیط
  • یک استکان روغن مایع
  • نصف استکان پودر شکر
  • یک قاشق غذاخوری پر ماست
  • یک پاکت وانیل
  • یک عدد تخم مرغ
  • 4/5-5لیوان آرد

مواد میانی:

  • 3 – 4 عدد سیب
  • 5 – 6 قاشق غذاخوری شکر
  • یک قاشق مرباخوری دارچین
  • سیب ها را رنده کنید و باشکر و دارچین 10-15 دقیقه بپزید تا آبش کشیده شود.

برای روی قرابیه:

  • یک عدد زرده تخم مرغ
  • خلال بادام و پسته

طرز تهیه شیرینی قرابیه ی سیب :

تمام مواد را مخلوط کنید و آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی تهیه شود وسط دوتا کاغذ روغنی خمیر را باز کنید و با قالب گرد قالب بزنید از مواد میانی یک طرف خمیر بگذارید و تا کنید و فشار ندهید تا سیب ها کمی دیده شوند.


داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید با زرده رومال زده و خلال پسته و بادام بریزید و در فری که از قبل روی 180درجه گرم شده تا طلایی شدن روی قرابیه ها بپزید. بعد از سرد شدن می توانید با پودر قند تزئین کنید.
نوش جان

شیرینی قرابیه ی سیب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image