شکلات تروف

شکلات تروف : طرز تهیه به روش حرفه ای و آسان در خانه

آموزش آشپزی کیک و شیرینی

طرز تهیه شکلات تروف:

مواد لازم:

  • 4 لیوان کیک ساده یا شکلاتی خرد شده
  • 200 گرم خامه
  • 180 گرم شکلات تلخ و شیری مخلوط
  • برای لایه شکلاتی:
  • 200 گرم شکلات تلخ یا شیری
  • فندق خرد شده

طرز تهیه شکلات تروف:

کیک را کاملا با خرد کن یا بلندر خرد کنید خامه را روی حرارت بگذارید وقتی شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت برداشته و شکلات ها را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم و روی خرده های کیک می‌ریزیم و با دست خوب مخلوط می کنیم. رویش نایلکس کشیده و 3- 4 ساعت داخل یخچال می گذاریم.


بعد از یخچال در آورده و به صورت دلخواه با دست شکل می دهیم و دوباره داخل یخچال می گذاریم.
برای روکش شکلاتی شکلاتها را به روش بنماری ذوب می کنیم و از روی حرارت برداشته و هم می زنیم تا کمی خنک شود حدود یک ربع مدام هم بزنید بعد خرده های فندق را اضافه می کنیم .
به کمک سیخ کیک ها را داخل شکلات کرده و روی کاغذ روغنی می گذاریم تا شکلات ببندد.
نوش جان

شکلات تروف

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image