بورک پنیری ترکیه

بورک پنیری ترکیه : طرز تهیه با روش آسان و حرفه ای در خانه

آموزش آشپزی غذای ملل
بورک پنیری ترکیه

طرز تهیه بورک پنیری ترکیه :

مواد لازم:

  • مواد لازم:
  • نصف استکان آب ولرم
  • 1/2 استکان شیر ولرم
  • نصف استکان روغن مایع
  • یک قاشق مرباخوری خمیر مایه خشک
  • 1 قاشق مرباخوری پودر شکر
  • یک قاشق سوپخوری سرکه
  • آرد 4-4/5 لیوان آرد
  • نمک

برای بازکردن خمیر:

  • مخلوط آرد و نشاسته
  • کره آب شده
  • پنیر سفید

طرز تهیه بورک پنیری ترکیه :

شیر ولرم و شکر و خمیر مایه را مخلوط کرده و 10دقیقه صبر می کنیم . بعد بقیه مواد را اضافه کرده و آرد را با کنترل اضافه می کنیم تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود . روی خمیر را پوشانده و 30دقیقه استراحت می دهیم .

بعد خمیر را چانه کنید مخلوط آرد و نشاسته را روی سطح کار ریخته و با وردنه خمیر را باز می کنیم و از کره آب شده روی خمیر باز شده می زنیم خمیر را از وسط نصف کرده و قسمت پهن پنیر گذاشته و رول می کنیم و دوباره به حالت حلزونی رول می کنیم و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم می گذاریم و رویشان کره آب شده می زنیم و در فری که از قبل روی200درجه گرم شده تا طلایی شدن روی بورک ها می پزیم.
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image