نان پیشی مثلثی

نان پیشی مثلثی : طرز تهیه با روش اسان در خانه

آموزش آشپزی نان
نان پیشی مثلثی

طرز تهیه نان پیشی مثلثی:

مواد لازم:

  • یک استکان شیر
  • دو عدد تخم مرغ
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • یک استکان پنیر کاشار رنده شده یا پنیر پیتزا (می تونید حذف کنید)
  • یک استکان پنیر سفید
  • 8_10 ساقه جعفری
  • یک پاکت پکینگ پودر
  • سه لیوان آرد

طرز تهیه نان پیشی مثلثی:

داخل کاسه تخم مرغ شیر و نمک را خوب مخلوط کنید بعد پنیر کاشار پنیر سفید جعفری ریز خردشده و آرد و پکینگ پودر را مخلوط کنید. آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیرنرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود.

خمیر را روی سطح آرد پاشی شده ورز می دهیم و دو قسمت می کنیم هر قسمت را با دست کمی فشار دهید بعد به کمک وردنه به شکل دایره به ضخامت نیم سانت باز می کنیم و با چاقو یا پیتزا بر برش زده و به 8 قسمت تقسیم می کنیم و داخل تابه روغن مایع ریخته و گرم می کنیم خمیر ها را داخل تابه انداخته و با حرارت متوسط دو طرف خمیر را سرخ می کنیم. و گرم سرو می کنیم.
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image