نان ترکی آچما

نان ترکی آچما : طرز تهیه با روش اسان در خانه

آموزش آشپزی نان
نان ترکی آچما

طرز تهیه نان ترکی آچما :

مواد لازم:

  • یک لیوان شیر ولرم (200میلی )
  • یک استکان آب ولرم (150میلی )
  • یک استکان روغن مایع
  • یک قاشق مرباخوری نمک
  • یک و نیم قاشق غذاخوری شکر
  • نصف پاکت خمیر مایع خیس (21گرم )یا یک پاکت خمیر مایه خشک
  • یک عدد تخم مرغ (زرده برای رومال )
  • 5 لیوان آرد

برای وسط خمیر:

  • 50گرم کره
  • برای رومال:
  • یک عدد زرده تخم مرغ
  • یک قاشق شیر

طرز تهیه نان ترکی آچما :

شیر آب روغن مایع سفیده تخم مرغ شکر و نمک و خمیر مایه را مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا خمیر مایه حل شود آر را با کنترل اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم تا خمیر نرمی که کمی چسبندگی دارد تهیه شود.


روی خمیر را پوشانده و یک ساعت استراحت می دهیم . بعد از استراحت خمیر را به 12 قسمت چانه می کنیم روی هر چانه یک قاشق چایخوری کره نرم قرار می دهیم .

با دست به اندازه بشقاب میوه خوری باز کرده و رول کنید. بعد از اینکه همه چانه ها را رول گردید مانند ویدئو بپیچید و شکل حلقه داده داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداخته است قرار دهید .

دوباره رکی خمیر ها را پوشانده 10-15دقیقه استراحت دهید . با مخلوط زرده و یک قاشق شیر رومال زده کنجد یا سیاهدانه بپاشید. در فری که از قبل روی 200 درجه گرم شده تا طلایی شدن دوی نان ها بپزید. بعد از د آوردن از فر 5دقیقه روی نان ها را با دستمال مرطوب بپوشانید.
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image