طرز تهیه محلبی کاراملی با ارد برنج:
مواد لازم:
- یک لیتر شیر
- یک لیوان شکر
- نصف استکان خامه
- 7قاشق غذاخوری آرد برنج
- یک پاکت وانیل
- یک عدد زرده تخم مرغ
طرز تهیه محلبی کاراملی با ارد برنج:
ابتدا یک لیوان شکر را داخل قابلمه با حرارت کم کاراملیزه می کنیم.حرارت را زیاد نکنید شکر می سوزد و طعم بدی می گیرد.
یک لیوان از شیر را با آرد برنج مخلوط می کنیم و بقیه شیر را به شکر کاراملیزه شده کم کم اضافه می کنیم و سریع هم می زنیم .
اگرکارامل سفت شد نترسید با گرم شدن شیر دوباره حل می شود .مخلوط شیر و آرد برنج را هم اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا مواد بجوشد زرده و وانیل و خامه را با هم می زنیم تا یکدست شود و به محلبی اضافه می کنیم و سریع هم می زنیم تا زرده نبرد .
3-4دقیقه دیگر مواد را با هم زدن مدام می پزیم و از روی حرارت برداشته و در ظرف سرو می ریزیم.
به دلخواه می توانید رویش را با بیسکوئیت خرد شده و تکه های کارامل تزئین کنید.
نوش جان.