• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    محلبی کاراملی با ارد برنج : طرز تهیه دسر ترکیه ای با روش اسان در خانه

    محلبی کاراملی با ارد برنج

    طرز تهیه محلبی کاراملی با ارد برنج:

    مواد لازم:

    • یک لیتر شیر
    • یک لیوان شکر
    • نصف استکان خامه
    • 7قاشق غذاخوری آرد برنج
    • یک پاکت وانیل
    • یک عدد زرده تخم مرغ

    طرز تهیه محلبی کاراملی با ارد برنج:

    ابتدا یک لیوان شکر را داخل قابلمه با حرارت کم کاراملیزه می کنیم.حرارت را زیاد نکنید شکر می سوزد و طعم بدی می گیرد.
    یک لیوان از شیر را با آرد برنج مخلوط می کنیم و بقیه شیر را به شکر کاراملیزه شده کم کم اضافه می کنیم و سریع هم می زنیم .

    اگرکارامل سفت شد نترسید با گرم شدن شیر دوباره حل می شود .مخلوط شیر و آرد برنج را هم اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا مواد بجوشد زرده و وانیل و خامه را با هم می زنیم تا یکدست شود و به محلبی اضافه می کنیم و سریع هم می زنیم تا زرده نبرد .

    3-4دقیقه دیگر مواد را با هم زدن مدام می پزیم و از روی حرارت برداشته و در ظرف سرو می ریزیم.
    به دلخواه می توانید رویش را با بیسکوئیت خرد شده و تکه های کارامل تزئین کنید.
    نوش جان.

    محلبی کاراملی با ارد برنج

    About The Author