محلبی کاراملی با ارد برنج

محلبی کاراملی با ارد برنج : طرز تهیه دسر ترکیه ای با روش اسان در خانه

آموزش آشپزی دسر

طرز تهیه محلبی کاراملی با ارد برنج:

مواد لازم:

  • یک لیتر شیر
  • یک لیوان شکر
  • نصف استکان خامه
  • 7قاشق غذاخوری آرد برنج
  • یک پاکت وانیل
  • یک عدد زرده تخم مرغ

طرز تهیه محلبی کاراملی با ارد برنج:

ابتدا یک لیوان شکر را داخل قابلمه با حرارت کم کاراملیزه می کنیم.حرارت را زیاد نکنید شکر می سوزد و طعم بدی می گیرد.
یک لیوان از شیر را با آرد برنج مخلوط می کنیم و بقیه شیر را به شکر کاراملیزه شده کم کم اضافه می کنیم و سریع هم می زنیم .

اگرکارامل سفت شد نترسید با گرم شدن شیر دوباره حل می شود .مخلوط شیر و آرد برنج را هم اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا مواد بجوشد زرده و وانیل و خامه را با هم می زنیم تا یکدست شود و به محلبی اضافه می کنیم و سریع هم می زنیم تا زرده نبرد .

3-4دقیقه دیگر مواد را با هم زدن مدام می پزیم و از روی حرارت برداشته و در ظرف سرو می ریزیم.
به دلخواه می توانید رویش را با بیسکوئیت خرد شده و تکه های کارامل تزئین کنید.
نوش جان.

محلبی کاراملی با ارد برنج

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image