• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کادایف خامه ای با روش اسان در خانه

    طرز تهیه کادایف خامه
    طرز تهیه کادایف خامه ای

    طرز تهیه کادایف خامه ای:

    مواد لازم:

    • 500 گرم رشته کادایف
    • 125 گرم کره آب شده
    • لیوان 200 میلی
    • استکان 120 میلی

    برای شربت:

    • 4 لیوان شکر
    • 4 لیوان آب
    • چند قطره آبلیمو

    مواد خامه:

    • 6 استکان شیر
    • یک و نیم استکان ایرمیک (آرد سمولینا)
    • یک پاکت خامه(200گرم)

    طرز تهیه کادایف خامه ای:

    ابتدا شربت را آماده می کنیم شکر و آب را مخلوط کرده و می جوشانیم بعد از به جوش آمدن آبلیمو اضافه کرده و 15 دقیقه با حرارت کم می جوشانیم بعد از روی حرارت برداشته و می گذاریم تا سرد شود.


    رشته کادایف را ریز خرد کنید کره را آب کرده و روی کادایف ها بریزید . خوب مخلوط کنید روی کادایف ها را بپوشانی تا خشک نشوند.
    برای کرم شیر و خامه و ایرمیک را مخلوط کنید . روی حرارت گذاشته و مرتب هم بزنید تا قوام بگیرد.


    قالب را با کره خوب چرب کنید .می توانید کره را با یک قاشق شیره انگور مخلوط کنید. نصف کادایف ها را داخل قالب یکدست پخش کنید و با دست خوب فشرده کنید. کرم را به حالت گرم روی کادایف پخش کنید و بقیه ی کادایف را روی کرم ریخته و باز فشرده کنید . در فری که روی 200درجه گرم شده و بالا و پایین همزما روشن است بدون فن حدود 30_35 دقیقه بپزید تا قشنگ طلایی شود. بعد از در آوردن از فر شربت سرد را روی کادایف داغ بریزید و 5_10 دقیقه بعد برش بزنید و به صورت گرم سرو نمایید. باقیمانده کادایف را می توانید موقع سرو داخل فر گرم کنید.
    نوش جان

    About The Author