طرز تهیه نان پوچا

طرز تهیه نان پوچا ترد به روش اسان در خانه

آموزش آشپزی نان
طرز تهیه نان پوچا

طرز تهیه نان پوچا :

مواد لازم:

  • 125 گرم کره
  • یک استکان ماست
  • یک استکان روغن مایع
  • یک پاکت پکینگ پودر (یک قاشق غذاخوری)
  • دو قاشق غذاخوری شکر
  • یک قاشق مرباخوری نمک
  • یک قاشق مرباخوری سرکه
  • یک عدد تخم مرغ (سفیده برای داخل خمیر و زرده برای رومال)
  • آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبد

مواد میانی:

  • پنیر لر یا هر پنیری

برای رومال:

  • زرده تخم مرغ
  • یک قاشق مرباخوری روغن مایع
  • یک قاشق چایخوری شیره انگور
  • کنجد

طرز تهیه نان پوچا:

تمام مواد خمیر را مخلوط کنید آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود از خمیر تکه های کوچکی برداشته و پهن کرده و داخل خمیر پنیر قرار داده و با دست شکل می دهیم و در سینی فری که کاغذ روغنی انداخته این می چینیم.
زرده را با روغن مایع و شیره انگور مخلوط کرده و رومال می زنیم و کنجد می پاشیم و در فری که روی175 درجه گرم شده تا طلای شدن روی پوچا ها می پزیم.
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image