طرز تهیه شیرینی کادایف:
مواد لازم:
- 400 گرم کادایف
- 200 گرم کره
- یک استکان روغن مایع
- پسته یا گردوی خرد شده
- مواد شربت:
- دو لیوان شکر
- دو لیوان آب
- یک برش لیمو
طرز تهیه شیرینی کادایف:
برای شربت شکر و آب و لیمو را 15 دقیقه بجوشانید و بعد از روی حرارت برداشته و بگذارید تا سرد شود.
داخل تابه کوچکی کره و روغن مایع را آب کرده و کف رویی را بگیرید.
کادایف را خرد کنید و مقداری از مخلوط کره و روغن مایع را به کادایف اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مقداری از روغن را برای روی کادایف نگه دارید.
حدود دو قاشق از کادایف را برداشته و داخل فنجان بریزید و خوب فشرده کنید یک قاشق مرباخوری پسته خرد شده روی کادایف بریزید و دوباره بامقداری کادایف بپوشانید و با ته استکان خوب فشار دهید و در ظرف پیرکس برگردانید وقتی همه کادایف ها به این ترتیب تمام شد باقی روغن را روی کادایف ها پخش کنید و در فری که روی 180 درجه گرم شده با حرارت از بالا و پایین تا طلایی شدن روی کادایف ها بپزید. 10 دقیقه بعد از خارج کردن از فر شربت سرد شده را ر. ی کادایف ها بریزید کمی زمان دهید تا شربت جذب شود و بعد با بستنی وانیلی سرو نمایید.
نوش جان