طرز تهیه شیرینی کادایف

طرز تهیه شیرینی کادایف به روش اسان در خانه

آموزش آشپزی کیک و شیرینی
طرز تهیه شیرینی کادایف

طرز تهیه شیرینی کادایف:

مواد لازم:

  • 400 گرم کادایف
  • 200 گرم کره
  • یک استکان روغن مایع
  • پسته یا گردوی خرد شده
  • مواد شربت:
  • دو لیوان شکر
  • دو لیوان آب
  • یک برش لیمو

طرز تهیه شیرینی کادایف:

برای شربت شکر و آب و لیمو را 15 دقیقه بجوشانید و بعد از روی حرارت برداشته و بگذارید تا سرد شود.
داخل تابه کوچکی کره و روغن مایع را آب کرده و کف رویی را بگیرید.
کادایف را خرد کنید و مقداری از مخلوط کره و روغن مایع را به کادایف اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مقداری از روغن را برای روی کادایف نگه دارید.


حدود دو قاشق از کادایف را برداشته و داخل فنجان بریزید و خوب فشرده کنید یک قاشق مرباخوری پسته خرد شده روی کادایف بریزید و دوباره بامقداری کادایف بپوشانید و با ته استکان خوب فشار دهید و در ظرف پیرکس برگردانید وقتی همه کادایف ها به این ترتیب تمام شد باقی روغن را روی کادایف ها پخش کنید و در فری که روی 180 درجه گرم شده با حرارت از بالا و پایین تا طلایی شدن روی کادایف ها بپزید. 10 دقیقه بعد از خارج کردن از فر شربت سرد شده را ر. ی کادایف ها بریزید کمی زمان دهید تا شربت جذب شود و بعد با بستنی وانیلی سرو نمایید.
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image