طرز تهیه شیرینی استانبول

طرز تهیه شیرینی استانبول با روش اسان در خانه

آموزش آشپزی کیک و شیرینی
طرز تهیه شیرینی استانبول

طرز تهیه شیرینی استانبول:

مواد لازم:

  • 100 گرم کره
  • نصف استکان روغن مایع
  • 1/2 استکان ایرمیک (آرد سمولینا)
  • نصف استکان پودر نارگیل
  • یک قاشق چایخوری خمیر مایه خشک فوری
  • سه عدد تخم مرغ (یکی از زرده ها برای رومال)
  • یک قاشق چایخوری پکینگ پودر
  • رنده پوست پرتقال
  • دو لیوان آرد

برای کرم:

  • یک لیوان شیر
  • سه قاشق غذاخوری ایرمیک (آرد سمولینا)

مواد شربت:

  • سه لیوان شکر
  • سه و نیم لیوان آب
  • 4_5 قطره آبلیمو

طرز تهیه شیرینی استانبول:

تمام مواد خمیر به غیر از آرد را مخلوط می کنیم سپس آرد را به تدریج اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر نرمی تهیه شود. روی خمیر را می پوشانیم تا ما کرم را آماده می کنیم استراحت کند.


شیر و ایرمیک را مخلوط کرده و با حرارت ملایم مدام هم می زنیم تا قوام بگیرد. از خمیر تکه های کوچکی برداشته و شکل حلقه می دهیم و در ظرف پیرکس که چرب کرده ایم می چینیم و از کرم باقیف در قسمت خالی حلقه می ریزیم و با زرده رومال می زنیم و در فری که از قبل روی 180 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی شیرینی ها می پزیم.


برای شربت شکر و آب را مخلوط می کنیم و بعد از 5 دقیقه جوشاندن چند قطره آبلیمو اضافه کرده و از روی حرارت بر میداریم و روی شیرینی که کمی ولرم شده می ریزیم و 2_3ساعت زمان می دهیم تا شربت کامل به خورد شیرینی برود.
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image