طرز تهیه شیرینی استانبول:
مواد لازم:
- 100 گرم کره
- نصف استکان روغن مایع
- 1/2 استکان ایرمیک (آرد سمولینا)
- نصف استکان پودر نارگیل
- یک قاشق چایخوری خمیر مایه خشک فوری
- سه عدد تخم مرغ (یکی از زرده ها برای رومال)
- یک قاشق چایخوری پکینگ پودر
- رنده پوست پرتقال
- دو لیوان آرد
برای کرم:
- یک لیوان شیر
- سه قاشق غذاخوری ایرمیک (آرد سمولینا)
مواد شربت:
- سه لیوان شکر
- سه و نیم لیوان آب
- 4_5 قطره آبلیمو
طرز تهیه شیرینی استانبول:
تمام مواد خمیر به غیر از آرد را مخلوط می کنیم سپس آرد را به تدریج اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر نرمی تهیه شود. روی خمیر را می پوشانیم تا ما کرم را آماده می کنیم استراحت کند.
شیر و ایرمیک را مخلوط کرده و با حرارت ملایم مدام هم می زنیم تا قوام بگیرد. از خمیر تکه های کوچکی برداشته و شکل حلقه می دهیم و در ظرف پیرکس که چرب کرده ایم می چینیم و از کرم باقیف در قسمت خالی حلقه می ریزیم و با زرده رومال می زنیم و در فری که از قبل روی 180 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی شیرینی ها می پزیم.
برای شربت شکر و آب را مخلوط می کنیم و بعد از 5 دقیقه جوشاندن چند قطره آبلیمو اضافه کرده و از روی حرارت بر میداریم و روی شیرینی که کمی ولرم شده می ریزیم و 2_3ساعت زمان می دهیم تا شربت کامل به خورد شیرینی برود.
نوش جان