طرز تهیه دسر مگنولیا:
مواد لازم:
- یک لیتر شیر
- دو عدد زرده تخم مرغ
- دو قاشق آرد
- دو قاشق نشاسته ذرت
- یک استکان شکر
- یک و نیم قاشق غذاخوری کره
- وانیل نصف قاشق چایخوری
- 100 گرم شکلات سفید
- موز
- یک بسته بیسکوئیت بورچاک (پتی بور یا ساقه طلایی هم می توانید استفاده کنید)
طرز تهیه دسر مگنولیا:
شیر نشاسته آرد زرده تخم مرغ و شکر را داخل قابلمه ریخته و هم بزنید تا یکدست شود بعد روی حرارت بگذارید و با هم زدن مدام بپزید تا بجوشد و قوام بگیرد.
از روی حرارت برداشته وانیل و کره و شکلات سفید را اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا یکدست شود داخل ظرف های سرو مقداری پودینگ ریخته و صاف کنید و روی پودینگ دوقاشق بیسکوئیت پودر شده بریزید و روی بيسکوئيت ها موز خرد شده بچینید و دوباره مقداری پودینگ روی موزها ریخته و صاف کنید و دوباره پودر بيسکوئيت بریزید و به دلخواه روش رو تزئین کنید دسر را 2_3 ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد سرو کنید.
نوش جان