طرز تهیه دسر مثلثی

طرز تهیه دسر مثلثی با روش اسان در خانه

آموزش آشپزی دسر
طرز تهیه دسر مثلثی

طرز تهیه دسر مثلثی:

مواد لازم:

  • یک بسته بيسکوئيت پتی بور کاکائویی
  • یک لیتر شیر
  • سه استکان آرد
  • سه استکان شکر
  • یک پاکت وانیل
  • 150 گرم کره

طرز تهیه دسر مثلثی:

ابتدا بيسکوئيت را کامل پودر کنید و کف سینی فر پخش کنید و با کمک یک لیوان کامل فشرده کنید.


شیر و شکر و آرد را مخلوط کنید و روی حرارت متوسط با هم زدن مدام بپزید چون مقدار آرد زیاد است مدام هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود بعد از روی حرارت برداشته کره و وانیل را اضافه کنید و با همزن 7_8دقیقه بزنید بلافاصله با احتیاط روی بیسکوئیت ها پخش کنید و صاف کنید و یک شب در یخچال بگذارید.


سس شکلاتی:


می توانید از نوتلا یا شکلات صبحانه استفاده کنید یا 100گرم خامه را روی حرارت بگذارید وقتی شروع به جوشیدن کرد 80گرم شکلات اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات کامل حل شود و گاناش تهیه کنید.گاناش را هم از یک روز قبل آماده کنید.


یک پاکت کرم شانتی را با نصف لیوان شیر سرد با همزن بزنید تا فرم بگیرد. می توانید از خامه قنادی هم استفاده کنید.
محلبی را از یخچال خارج کرده و به طور مساوی به شکل مربع برش می زنیم و کرم شانتی را داخل قیف ریخته و دوکناره مربع می ریزم و مقداری سس شکلاتی وسط مربع می گذاریم و مانند ویدئو تا می زنیم.
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image