طرز تهیه بورک سیب زمینی

طرز تهیه بورک سیب زمینی به روش آسان در خانه

آموزش آشپزی غذای ملل

طرز تهیه بورک سیب زمینی:

مواد خمیر:

  • لیوان 200 میلی استفاده شده است
  • 4 لیوان آرد
  • دو لیوان شیر
  • دو قاشق غذاخوری روغن مایع
  • یک قاشق سرکه
  • یک پاکت پکینگ پودر (یک قاشق غذاخوری )
  • یک قاشق مرباخوری نمک
  • 100 گرم کره و نصف استکان روغن مایع برای لای خمیر

مواد میانی:

  • 3 -4 قاشق روغن زیتون
  • 5 -6 عدد سیب زمینی
  • یک قاشق مربا خوری رب
  • دو عدد پیاز
  • نمک فلفل سیاه جعفری و پول ببر

طرز تهیه بورک سیب زمینی:

برای مواد میانی سیب زمینی ها را ابتدا می پزیم . پیاز را خرد کرده و با دو سه قاشق روغن زیتون کمی تفت می دهیم. بعد رب و سیب زمینی را اضافه کرده و له می کنیم. ادویه و جعفری را هم اضافه کرده و مواد میانی را آماده می کنیم.

تمام مواد خمیر را مخلوط می کنیم تا خمیر نرمی به دست آید . روی خمیر را پوشانده و 10 دقیقه استراحت می دهیم بعد به 6 قسمت چانه می کنیم و هر چانه را باز می کنیم و کمی کره آب شده و روغن مایع روی خمیر ریخته و مانند ویدئو تا می زنیم هر سه تا چانه را یکی می کنیم تا دو تا چانه داشته باشیم.

دوباره روی خمیر ها را پوشانده و نیم ساعت استراحت می دهیم داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته و چانه ها را به اندازه سینی باز می کنیم و یکی از خمیر ها روی کاغذ روغنی قرار می دهیم از مواد میانی روی خمیر یکدست پخش می کنیم و لایه بعدی را روی سیب زمینی ها قرار می دهیم و کناره ها را با دست محکم می کنیم با زرده تخم مرغ رومال زده و با چنگال سوراخ می کنیم و در فری که از قبل روی 200درجه گرم شده تا طلایی شدن روی بورک می پزیم.
نوش جان

طرز تهیه بورک سیب زمینی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image