طرز تهیه شیرینی حلال ماه :
مواد لازم:
- 125 گرم کره
- یک عدد تخم مرغ (زرده برای روی شیرینی)
- یک. نیم استکان گردوی خرد شده
- یک استکان پودر شکر
- یک استکان ایرمیک (آرد سمولینا)
- یک پاکت وانیل
- یک پاکت پکینگ پودر
- 2 _ 2/5 لیوان آرد
مواد شربت:
- سه لیوان شکر
- سه لیوان آب
- چند قطره آبلیمو
طرز تهیه شیرینی حلال ماه:
ابتدا شربت را می جوشانیم . وقتی شروع به جوشیدن کرد چند قطره آبلیمو اضافه می کنیم. 10._15دقیقه جوشانده و از روی حرارت برمی داریم.
سفیده تخم مرغ ایرمیک کره پودر شکر را با هم مخلوط می کنیم. وانیل و پکینگ پودر را هم اضافه کرده و آرد را به تدریج اضافه می کنیم . بعد از دو لیوان کم کم آرد را مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید. گردوی خرد شده را هم مخلوط می کنیم. می توانید از پسته و فندق هم استفاده کنید. خمیر را روی سطح کار صاف پهن می کنیم و با یک استکان به شکل حلال ماه برش می زنیم و در سینی فر می چینیم و با زرده تخم مرغ رومال می زنیم و در فری که از قبل روی 180درجه گرم شده تا طلایی شدن زیر و روی شیرینی می پزیم.
بعد از در آوردن از فر شربت سرد را روی شیرینی داغ می ریزیم.
شربت را می توانید شب آماده کرده و داخل یخچال بگذارید تا کامل سرد باشد.
نوش جان