شیرینی باسما کادایف

شیرینی باسما کادایف : طرز تهیه به روش اسان در خانه

آموزش آشپزی کیک و شیرینی
شیرینی باسما کادایف

طرز تهیه شیرینی باسما کادایف:

مواد لازم:

  • 500گرم کادایف
  • 200گرم کره
  • یک استکان روغن مایع
  • یک لیوان پسته یا گردوی خرد شده

مواد شربت:

  • دو و نیم لیوان شکر
  • دو و نیم لیوان آب
  • یک برش لیمو

طرز تهیه شیرینی باسما کادایف:

500گرم کادایف را با چاقوی تیز خرد کنید کره را آب کرده و یک استکان روغن مایع مخلوط کنید.


قالب را چرب کنید و کمی کادایف خشک کف قالب بپاشید کره را روی کادایف های خرد شده ریخته و خوب با دست مخلوط کنید نصف کادایف را کف قالب بریزید و با دست یا با کمک یک لیوان خوب فشرده کنید .

روی کادایف ها پسته یا گردوی خرد شده بپاشید و با دست فشار دهید بقیه کادایف را هم روی پسته خرد شده بریزید و با دست خود فشار دهید و در فری که از قبل روی 170درجه گرم شده تا طلایی شدن زیر و روی کادایف بپزید.


برای شربت شکر و آب و لیمو را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد بعد از به جوش آمدن حرارت را کم کنید و یک ربع بپوشانید و بگذارید تا ولرم شود.


شربت ولرم را روی شیرینی داغ بریزید و 3-4ساعت زمان بدهید تا شربت خوب جذب شود و بعد برش بزنید.
از قالب 40 سانتی استفاده شده است.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image