طرز تهیه شیرینی باسما کادایف:
مواد لازم:
- 500گرم کادایف
- 200گرم کره
- یک استکان روغن مایع
- یک لیوان پسته یا گردوی خرد شده
مواد شربت:
- دو و نیم لیوان شکر
- دو و نیم لیوان آب
- یک برش لیمو
طرز تهیه شیرینی باسما کادایف:
500گرم کادایف را با چاقوی تیز خرد کنید کره را آب کرده و یک استکان روغن مایع مخلوط کنید.
قالب را چرب کنید و کمی کادایف خشک کف قالب بپاشید کره را روی کادایف های خرد شده ریخته و خوب با دست مخلوط کنید نصف کادایف را کف قالب بریزید و با دست یا با کمک یک لیوان خوب فشرده کنید .
روی کادایف ها پسته یا گردوی خرد شده بپاشید و با دست فشار دهید بقیه کادایف را هم روی پسته خرد شده بریزید و با دست خود فشار دهید و در فری که از قبل روی 170درجه گرم شده تا طلایی شدن زیر و روی کادایف بپزید.
برای شربت شکر و آب و لیمو را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد بعد از به جوش آمدن حرارت را کم کنید و یک ربع بپوشانید و بگذارید تا ولرم شود.
شربت ولرم را روی شیرینی داغ بریزید و 3-4ساعت زمان بدهید تا شربت خوب جذب شود و بعد برش بزنید.
از قالب 40 سانتی استفاده شده است.
نوش جان