شیرینی ایرمیک دارچینی

شیرینی ایرمیک دارچینی : طرز تهیه به روش اسان در خانه

آموزش آشپزی کیک و شیرینی
طرز تهیه شیرینی ایرمیک دارچینی

طرز تهیه شیرینی ایرمیک دارچینی:

مواد لازم:

  • اندازه لیوان 200 میلی
  • اندازه استکان 90 میلی
  • سه و نیم لیوان آرد
  • یک لیوان ایرمیک (آرد سمولینا)
  • یک استکان ماست
  • یک لیوان روغن مایع
  • 125 گرم کره یا مارگارین
  • یک عدد تخم مرغ
  • یک پاکت وانیل (نصف قاشق چایخوری)
  • نصف پاکت پکینگ پودر (نصف قاشق غذاخوری)
  • یک قاشق غذاخوری سرکه

مواد میانی:

4 قاشق گردوی خرد شده
یک قاشق مرباخوری دارچین
مواد شربت:
دو و نیم لیوان شکر
دو و نیم لیوان آب
یک برش لیمو

ایرمیک برای غلتاندن شیرینی

طرز تهیه شیرینی ایرمیک دارچینی:

تمام موا خمیر را مخلوط می کنیم تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود (آرد را با کنترل اضافه کنید)
یک پنجم از خمیر را جدا کرده و گردو و دارچین مخلوط می کنیم.
از خمیر تکه هایی جدا کرده و مانند ویدئو باز کرده و از خمیر دارچینی رول کرده و وسط خمیر قرار می دهیم و در ایرمیک می غلتانیم و برش می زنیم در سینی فر می چینیم و در فری که روی 180 درجه گرم شده تا کمی طلایی شدن روی شیرینی ها حدود 20_25 دقیقه می پزیم.


برای شربت شکر و آب و لیمو را مخلوط کرده و 15 دقیقه می جوشانیم.
بعد از اینکه شیرینی را از فر خارج کردید شربت ولرم را روی شیرینی داغ بریزید و بگذارید تا شربت خوب جذب شیرینی شود.
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image