• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    رسپی نان پواچا با روش آسان در خانه

    رسپی نان پواچا

    رسپی نان پواچا

    • یک پاکت خمیر مایه خشک (یک قاشق غذاخوری )
    • یک لیوان شیر ولرم
    • یک لیوان روغن مایع
    • دو قاشق غذاخوری شکر
    • یک قاشق مرباخوری نمک
    • یک شیشه آب گازدار
    • 5 -5/5 لیوان آرد
    • پنیر برای داخل خمیر
    • زرده تخم مرغ و یک قاشق شیر برای رومال

    رسپی نان پواچا :

    شیر ولرم شکر و خمیر مایه را مخلوط می کنیم بعد روغن مایع و آب گازدار را هم اضافه می کنیم نمک و آرد را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر نرمی که کمی چسبندگی دارد تهیه شود.

    روی خمیر نایلکس کشیده و یک ساعت استراحت می دهیم بعد چانه می کنیم و داخل خمیر پنیر گذاشته و شکل می دهیم دو باره روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت استراحت می دهیم زرده تخم مرغ را با یک قاشق شیر هم زده و رومال می زنیم و در فری که از قبل روی 180درجه گرم شده تا طلایی شدن روی نان ها می پزیم.
    نوش جان

    طرز تهیه نان پواچا

    About The Author