رسپی نان پواچا

رسپی نان پواچا با روش آسان در خانه

آموزش آشپزی نان

رسپی نان پواچا

  • یک پاکت خمیر مایه خشک (یک قاشق غذاخوری )
  • یک لیوان شیر ولرم
  • یک لیوان روغن مایع
  • دو قاشق غذاخوری شکر
  • یک قاشق مرباخوری نمک
  • یک شیشه آب گازدار
  • 5 -5/5 لیوان آرد
  • پنیر برای داخل خمیر
  • زرده تخم مرغ و یک قاشق شیر برای رومال

رسپی نان پواچا :

شیر ولرم شکر و خمیر مایه را مخلوط می کنیم بعد روغن مایع و آب گازدار را هم اضافه می کنیم نمک و آرد را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر نرمی که کمی چسبندگی دارد تهیه شود.

روی خمیر نایلکس کشیده و یک ساعت استراحت می دهیم بعد چانه می کنیم و داخل خمیر پنیر گذاشته و شکل می دهیم دو باره روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت استراحت می دهیم زرده تخم مرغ را با یک قاشق شیر هم زده و رومال می زنیم و در فری که از قبل روی 180درجه گرم شده تا طلایی شدن روی نان ها می پزیم.
نوش جان

طرز تهیه نان پواچا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image