دستور تهیه کیک خیس

دستور تهیه کیک خیس : به روش اسان در خانه

آموزش آشپزی کیک و شیرینی

دستور تهیه کیک خیس :

مواد لازم:

  • سه عدد تخم مرغ
  • یک لیوان شکر
  • یک لیوان ماست
  • نصف لیوان روغن مایع
  • دو لیوان آرد
  • یک قاشق غذاخوری پگینگ پودر
  • وانیل
  • دو قاشق کاکائو

مواد سس:

  • دو لیوان شیر
  • دو قاشق شکر
  • دو قاشق کاکائو
  • نصف لیوان روغن مایع
  • 25گرم شکلات

دستور تهیه کیک خیس :

تخم مرغ و شکر را با هم زن بزنید تا کرم رنگ شود بعد ماست و روغن مایع را هم مخلوط کنید مواد خشک را هم داخل مایع الک کنید و کمی با هم زن بزنید تا یکدست شود.
قالب را چرب کنید و مواد کیک را داخل قالب بریزید و کمی تکان دهید تا یکدست پخش شود و در فری که از قبل روی180درجه گرم شده حدود 20دقیقه با کنترل بپزید.


بعد از در آوردن از فر با سیخ چوبی روی کیک سوراخ هایی ایجاد کنید و بگذارید تا خنک شود.
مواد سس به جز شکلات را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا دانه های شکر حل شود نیاز به جوشاندن نیست.
از روی حرارت برداشته و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات آب شود.


کیک را بعد از سرد شدن از قالب خارج کنید تا مطمئن شوید که به قالب نچسبیده است دوباره داخل قالب بگذارید و سس گرم را روی کیک بریزید و 10 دقیقه با بشقابی روی قالب را بپوشانید بعد روی ظرف سرد برگردانید و به دلخواه تزئین کنید.
نوش جان

طرز تهیه کیک خیس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image